Share on facebook
Share on email

Pro Village Franciska Major – Imádjuk a kutyákat! Nálunk minden körülöttük forog.

Üdvözlünk a Franciska Majorban!

A lenyűgöző Pro Village/Franciska Major egyedülálló zöld környezetben terül el az osztrák-magyar határ közelében, Sopronkövesden. Hatalmas birtokunk számos lehetőséget kínál legyen szó akár pihenésről, rendezvényről vagy a szabadidő aktív eltöltéséről. Stílusos és ízlésesen berendezett vendégházainkat valamint mesterszakácsunk ínycsiklandó fogásait mindenkinek ki kell próbálnia!

A kutyák szeretete a Franciska majort üzemeltető társaság, a Pro Village tevékenységének alappillére.

Sok-sok szeretettel, fáradsággal és munkával új életet leheltünk a majorba. Jól érezzük magunkat ezen a helyen, ajánlatainkkal pedig azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legtöbb embernek lehetőséget kínáljunk arra, hogy felfedezze ezt a helyet, ahol biztosan nyugalomra és kikapcsolódásra talál.

Két dolgot kapcsoltunk össze: azt az elképzelésünket, hogy egy olyan helyet hozzunk létre, ahol kutya és gazdája is jól érzi magát, illetve azt a projektünket, melynek keretében mentett kutyákat szocializálunk és készítünk fel arra, hogy új családhoz kerülhessenek.

A jövőben szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni a kutyás témájú rendezvényekre, akár a négylábúak iránt hobbiszinten érdeklődőknek, akár kifejezetten szakmai szemináriumok tekintetében is.

Galina Kiseleva és Peter Liebisch, a Pro Village-Franciska major alapítói

A Franciska Majorban minden 100 százalékosan kutyabarát, mindent ennek alárendelve terveztünk és építettünk!

NÁLUNK A KUTYÁK TÖKÉLETESEN ÉRZIK MAGUKAT! TEHÁT A TE KUTYUSOD IS A LEGJOBB KEZEKBEN LESZ NÁLUNK.

Fedezze fel velünk a Franciska Majort!

Közeppontban a kutyák:

 • Kutyapanzió – Olyan kutyapanziót keresel, ahol kedvencedről úgy gondoskodnak, mintha a sajátjuk lenne? Akkor jó helyen jársz!
 • Kutyaúsztató & Agility pálya – De akkor is, ha csupán tartalmasan szeretnétek együtt tölteni a közös időt.
 • „Második élet” kezdeményezés – Elhagyott kutyák újraszocializálásával foglalkozunk.
 • Pro-Dog Shop – A Pro Dog Shop-ban pedig nagyszerű termékeket találsz kutyusodnak. Vásárolj közvetlenül nálunk vagy kényelmesen otthonról a webshopból.

Pihentető luxus:

 • Vendégházak & Szobák – Standard és deluxe kétágyas szobák, deluxe studiók és lakosztályok. Új & kihagyhatatlan: jacuzzi és infrakabin!

Aktív pihenés & kikapcsolódás: Akár az aktív pihenést részesíted előnyben, akár nyugalomra és kikapcsolódásra vágysz, itt megtalálod!

 • Szabadulószoba – Kalandra, izgalomra támadt kedved? Szeretsz fejest ugrani az ismeretlenbe, rejtélyeket megfejteni?
 • Szauna – Lazíts és töltődj fel szaunánkban!
 • Moziterem – Lenne kedved a kedvenc filmedet mozivásznon professzionális hangrendszerrel élvezni?

Ha szeretne jót enni…

 • Látogassa meg éttermünket! – Változatos étlap és különleges sütemény- és desszertféleségek, házis ételekkel kényeztetjük vendégeinket.

Szemináriumok:

 • Kutyás szemináriumok – Nálunk minden adott a kutyás rendezvényekhez: korszerű szemináriumtermek, saját tréningpályák, kutyaúsztató és természetesen sok zöldterület!
 • Céges rendezvények – A Franciska major természetesen bármely tárgyalás vagy céges megbeszélés ideális helyszíne lehet: rendezvénytermek modern technikával, egyedülálló környezet akár kiegészítő programokkal együtt.

Esküvők & rendezvények

 • Esküvői helyszín – Töltsétek életetek legszebb napját a Franciska majorban! Meghitt, szűk családi körben tervezett illetve nagyszabású ( 120 főig ) esküvő esetén is várunk Benneteket!
 • Családi események – Születésnapot vagy évfordulót ünnepelnétek? Esetleg a baráti társaság jönne össze egy jeles alkalomra? Szívesen látunk Titeket!
 • Céges rendezvények – Szervezzétek nálunk a céges rendezvényt és a csapatépítő tréninget. Szolgáltatásaink és maga a környezet igazán emlékezetessé teszi mindenki számára az eseményt.

Elismerések

Auszeichnung RevNGo
Auszeichnung HASZNALANDO
Auszeichnung Hundehotel des Jahres
Booking Award Rating 9.5

provillage_franciskamajor_hu

Kontakt – Pro Village (pro-village.com)

Pro Village – Franciska Major | Sopronkövesd | Facebook

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Ahol a csend is hallható

40 év után ismét Szilvásváradra figyel a világ Az ország talán legnépszerűbb kirándulóhelye minden évszakban izgalmas kalandokat, a nyugalomra vágyóknak pedig teljes kikapcsolódást kínál. Az

Túrázz és csobbanj Szlovákiában!

Ezzel a szlogennel nyitotta meg Soňa Jelínková, a Szlovák Turisztikai Képviselet vezetője, a „Nyár 2024 Szlovákiában” rendezett szezonnyitó sajtótájékoztatót a napokban.