Share on facebook
Share on email

Pro Village Franciska Major – Imádjuk a kutyákat! Nálunk minden körülöttük forog.

Üdvözlünk a Franciska Majorban!

A lenyűgöző Pro Village/Franciska Major egyedülálló zöld környezetben terül el az osztrák-magyar határ közelében, Sopronkövesden. Hatalmas birtokunk számos lehetőséget kínál legyen szó akár pihenésről, rendezvényről vagy a szabadidő aktív eltöltéséről. Stílusos és ízlésesen berendezett vendégházainkat valamint mesterszakácsunk ínycsiklandó fogásait mindenkinek ki kell próbálnia!

A kutyák szeretete a Franciska majort üzemeltető társaság, a Pro Village tevékenységének alappillére.

Sok-sok szeretettel, fáradsággal és munkával új életet leheltünk a majorba. Jól érezzük magunkat ezen a helyen, ajánlatainkkal pedig azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legtöbb embernek lehetőséget kínáljunk arra, hogy felfedezze ezt a helyet, ahol biztosan nyugalomra és kikapcsolódásra talál.

Két dolgot kapcsoltunk össze: azt az elképzelésünket, hogy egy olyan helyet hozzunk létre, ahol kutya és gazdája is jól érzi magát, illetve azt a projektünket, melynek keretében mentett kutyákat szocializálunk és készítünk fel arra, hogy új családhoz kerülhessenek.

A jövőben szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni a kutyás témájú rendezvényekre, akár a négylábúak iránt hobbiszinten érdeklődőknek, akár kifejezetten szakmai szemináriumok tekintetében is.

Galina Kiseleva és Peter Liebisch, a Pro Village-Franciska major alapítói

A Franciska Majorban minden 100 százalékosan kutyabarát, mindent ennek alárendelve terveztünk és építettünk!

NÁLUNK A KUTYÁK TÖKÉLETESEN ÉRZIK MAGUKAT! TEHÁT A TE KUTYUSOD IS A LEGJOBB KEZEKBEN LESZ NÁLUNK.

Fedezze fel velünk a Franciska Majort!

Közeppontban a kutyák:

 • Kutyapanzió – Olyan kutyapanziót keresel, ahol kedvencedről úgy gondoskodnak, mintha a sajátjuk lenne? Akkor jó helyen jársz!
 • Kutyaúsztató & Agility pálya – De akkor is, ha csupán tartalmasan szeretnétek együtt tölteni a közös időt.
 • „Második élet” kezdeményezés – Elhagyott kutyák újraszocializálásával foglalkozunk.
 • Pro-Dog Shop – A Pro Dog Shop-ban pedig nagyszerű termékeket találsz kutyusodnak. Vásárolj közvetlenül nálunk vagy kényelmesen otthonról a webshopból.

Pihentető luxus:

 • Vendégházak & Szobák – Standard és deluxe kétágyas szobák, deluxe studiók és lakosztályok. Új & kihagyhatatlan: jacuzzi és infrakabin!

Aktív pihenés & kikapcsolódás: Akár az aktív pihenést részesíted előnyben, akár nyugalomra és kikapcsolódásra vágysz, itt megtalálod!

 • Szabadulószoba – Kalandra, izgalomra támadt kedved? Szeretsz fejest ugrani az ismeretlenbe, rejtélyeket megfejteni?
 • Szauna – Lazíts és töltődj fel szaunánkban!
 • Moziterem – Lenne kedved a kedvenc filmedet mozivásznon professzionális hangrendszerrel élvezni?

Ha szeretne jót enni…

 • Látogassa meg éttermünket! – Változatos étlap és különleges sütemény- és desszertféleségek, házis ételekkel kényeztetjük vendégeinket.

Szemináriumok:

 • Kutyás szemináriumok – Nálunk minden adott a kutyás rendezvényekhez: korszerű szemináriumtermek, saját tréningpályák, kutyaúsztató és természetesen sok zöldterület!
 • Céges rendezvények – A Franciska major természetesen bármely tárgyalás vagy céges megbeszélés ideális helyszíne lehet: rendezvénytermek modern technikával, egyedülálló környezet akár kiegészítő programokkal együtt.

Esküvők & rendezvények

 • Esküvői helyszín – Töltsétek életetek legszebb napját a Franciska majorban! Meghitt, szűk családi körben tervezett illetve nagyszabású ( 120 főig ) esküvő esetén is várunk Benneteket!
 • Családi események – Születésnapot vagy évfordulót ünnepelnétek? Esetleg a baráti társaság jönne össze egy jeles alkalomra? Szívesen látunk Titeket!
 • Céges rendezvények – Szervezzétek nálunk a céges rendezvényt és a csapatépítő tréninget. Szolgáltatásaink és maga a környezet igazán emlékezetessé teszi mindenki számára az eseményt.

Elismerések

Auszeichnung RevNGo
Auszeichnung HASZNALANDO
Auszeichnung Hundehotel des Jahres
Booking Award Rating 9.5

provillage_franciskamajor_hu

Kontakt – Pro Village (pro-village.com)

Pro Village – Franciska Major | Sopronkövesd | Facebook

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Javorina Zakopane – Mesebeli faházak egy mesebeli városban csupán 6 órányira Budapesttől

A Javorina egy mondatban megfogalmazva: autentikus stílus, fenséges építészet, időtlen légkör és őseink hagyományainak és kultúrájának szeretete. Egy ilyen helyre szeretnénk meghívni Önt és megmutatni, milyen szép a régiónk! A nyitottság, a vendéghez való egyéni hozzáállás és a családias légkör jellemez minket. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minden vendégünk különlegesnek érezze magát!

„A tél 2023“ Szlovákiában kezdődik…

Szlovákia síparadicsomai nyitva vannak, és újdonságokkal is szolgálnak az energiaválság ellenére is. Leghíresebb síközpontjai, a Jasná a Magas-Tátrában, illetve Donovaly és a Salamadra Resort Selmecbányán már felkészültek a 2022/23-as téli szezonra. Így biztosítják, hogy a látogatók téli kiruccanásai felhőtlenek legyenek.