
Ne pazaroljunk! Így hasznosítsuk újra a húsvéti sonkát
A húsvéti ünnepek után sokaknál marad egy kevés sonka, amelyet nem szívesen dobunk ki, de új ötletek híján nem tudjuk, hogyan használjuk fel. Nagy Szabolcs,
A húsvéti ünnepek után sokaknál marad egy kevés sonka, amelyet nem szívesen dobunk ki, de új ötletek híján nem tudjuk, hogyan használjuk fel. Nagy Szabolcs,
A cigány konyha a legegyszerűbb bodagtól a nagyon összetett csülkös pacalig vagy májas tésztáig sok pompás fogást ölel fel. Tobzódás és takarékosság, bőségtál és sárban
Budapest kürtőskalácsa olyan, mint maga a főváros: sokszínű, zöld, bulis, nagyvilági. A kürtőskalács reneszánszát éli a turisták körében, de a készítők szerint most új szintre
A LifeClass Hotels & Spa, Szlovénia legnagyobb tengerparti szállodalánca, mely egy exkluzív sajtóesemény keretében mutatta be legfrissebb eredményeit és 2025-ös terveit a magyar piacon. A
Kíváncsi vagy rá, hogyan barátkozik össze a lencse és a sütőtök, vagy mi a leveszöldségek nagy gondja? Hallottál már a paszternákról, az endíviáról vagy kóstoltál
FÜGGETLEN LOKÁLPATRIÓTA MAGAZIN
Együttműködő partnerünk az IMEDIA Sajtófigyelő