
Ne pazaroljunk! Így hasznosítsuk újra a húsvéti sonkát
A húsvéti ünnepek után sokaknál marad egy kevés sonka, amelyet nem szívesen dobunk ki, de új ötletek híján nem tudjuk, hogyan használjuk fel. Nagy Szabolcs,
A húsvéti ünnepek után sokaknál marad egy kevés sonka, amelyet nem szívesen dobunk ki, de új ötletek híján nem tudjuk, hogyan használjuk fel. Nagy Szabolcs,
A cigány konyha a legegyszerűbb bodagtól a nagyon összetett csülkös pacalig vagy májas tésztáig sok pompás fogást ölel fel. Tobzódás és takarékosság, bőségtál és sárban
Beázik, megreped, elvetemedik: így bukik meg sok terasz már az első nyáron Sokan már kész tervekkel vágnak bele a terasztető építésébe, mégis az esetek többségében
Budapest kürtőskalácsa olyan, mint maga a főváros: sokszínű, zöld, bulis, nagyvilági. A kürtőskalács reneszánszát éli a turisták körében, de a készítők szerint most új szintre
A LifeClass Hotels & Spa, Szlovénia legnagyobb tengerparti szállodalánca, mely egy exkluzív sajtóesemény keretében mutatta be legfrissebb eredményeit és 2025-ös terveit a magyar piacon. A
FÜGGETLEN LOKÁLPATRIÓTA MAGAZIN
Együttműködő partnerünk az IMEDIA Sajtófigyelő