Share on facebook
Share on email

Madárlátta Vendégház – Ahol az álmok valóra válnak

Vendégházunk szellemiségét áthatja a Fertő-táj iránt érzett szeretetünk, ezért meghatározó a kő, a nád, a madarak, a szőlő jelenléte. Ebben a női bájjal átitatott "madárfészekben" reméljük otthonosan fogja érezni magát!

Rólunk

Vendégházunk a Fertő-Hanság nemzeti park szélén, Soprontól 15 km-re, Fertőrákoson , közvetlen a tóhoz vezető út mellett található.  Régi vágyunk teljesült, hogy itt, a Világörökség szívében, szállást biztosítsunk az idelátogatóknak. A teljesen felújított szobáinkban minden komfort biztosított a tökéletes kikapcsolódáshoz.

Legyen Öné a pincekulcs

A Madárlátta Vendégház legújabb kincse a pincehelység, amely egy igazi csoda azok számára, akik szeretik a kellemes, meleg hangulatot és a különleges élményeket. A helyiség falaiban ősi téglák bújnak meg, amelyek a vendégházat még szebbé teszik. Az igazán különleges élményhez ajánljuk a pincehelységben fogyasztani a reggelit, ahol a gyertyák fénye mellett élvezhetik a finom étkeket.

Pincénk kiváló választás kisebb családi események, esküvők, céges csapatépítő tréningek és baráti összejövetelek megszervezésére max. 24 főig. A hangulatos, családias környezet garantálja, hogy az összejövetel mindenki számára kényelmes és emlékezetes legyen. A pince modern felszereltséggel van ellátva, így biztosítva van minden szükséges eszköz a rendezvény sikeres lebonyolításához. Az itt tartott eseményekre biztosan emlékezni fog minden résztvevő.

Kerthelyiségünk

Egy igazán felejthetetlen estét szeretnél tölteni barátaiddal? Mi sem jobb, mint egy kényelmes borozgatás a szabadban, a ropogó tábortűz mellett. Az éjszaka fénye és a lángok játéka különleges hangulatot teremtenek. Biztos lehetsz benne, hogy a barátaid is sokáig fogják emlegetni ezt a felejthetetlen estét.

Nekünk fontos, hogy jól érezd magad

Kosárnyi reggeli

Minden reggel friss, finom ételeket kínálunk Önnek, hogy jól induljon a nap.

Piknik csomag

A sportolás szerelmeseire is gondoltunk, nekik egy igazán energiadús utazos csomagot készítettünk.

Kerékpárhasználat

Vendégházunkban 8 db ingyenesen használható kerékpár áll rendelkezésre vendégeink számára. Vegye igénybe ezt a lehetőséget, és fedezze fel a környéket a szabadban!

Virágcsokrot a hölgyeknek

Légy figyelmes, és örvendeztesd meg párodat egy a szobába bekészített illatozó különleges virágcsokorral.

Pezsgős romantika csomag

Egy üveg jégbe hűtött pezsgő vár bennetek a szobátokban érkezésetekkor.

Lánykérés csomag

Amiről minden leány álmodozik… Gyertyafény, virágszirmok szerte szét, asztalon egy jéghideg pezsgő. Igény szerint fotóst is biztosítunk, hogy a pillanat örök emlék maradhasson.

Születésnapra

Mini torta az ünnepeltnek! Ne felejtsd el a virágot és persze a jéghideg pezsgőt!

Tűzrakó hely

Mi sem jobb egy esti borozgatásnál a ropogó tábortűz mellett! Ha igazán hangulatossá akarjátok tenni, pakoljátok be a gitárt is!

Legyen tiéd a pincekulcs

Hangulatos pincénk ideális helyszín kisebb családi események, esküvők, céges csapatépítő tréningek, baráti összejövetelek lebonyolítására max. 24 fő részvételével.

9421 Fertőrákos, Fő utca 254

Tel: +36 317832851

Email: madarlattavendeghaz@gmail.com

https://www.madarlattavendeghaz.com/

https://www.facebook.com/madarlattavendeghaz

https://www.facebook.com/madarlattavendeghaz/videos/371153620199332/

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Túrázz és csobbanj Szlovákiában!

Ezzel a szlogennel nyitotta meg Soňa Jelínková, a Szlovák Turisztikai Képviselet vezetője, a „Nyár 2024 Szlovákiában” rendezett szezonnyitó sajtótájékoztatót a napokban.