Share on facebook
Share on email

Rábensteiner Panzió Fertőd – Ausztria napsütötte oldala nálunk kezdődik!

Fertőd a burgenlandi túrák kitűnő kiindulási pontja. Sopron, Bécs Pozsony háromszögében, ahova az Esterházy herceg megálmodta a magyar Versailles-t. A csodálatos természeti és épített örökségi környezetben várjuk barátságos hangulatú Panziónkban, a Fertő-táj szívében.

Fertőd centrumában helyezkedik el a Rábensteiner Apartman – Panzió. Szeretettel várunk minden kedves vendégünket, akik aktív vagy pihentető kikapcsolódásra vágynak a Fertő-parton, a Fertő-Hanság Nemzeti Parkban vagy komolyzenei koncertre a magyar Versailles-ban. Az Esterházy-kastély 4-5 percnyi sétával a kastélyparkban érhető el. A Fertő-Hanság Nemzeti Park sarródi központja és madárvártája 3-5 km-re található. Bécs, Pozsony csak 1 órányira, Sopron 25 percnyire van.

Panziónkban 2-3 ágyas szobák és apartmanok vehetők igénybe. Az apartmanok teljesen felszerelt konyhával, fürdőszobával rendelkeznek. A panzió szobáiban gyermekágy is elhelyezhető. Minden szobában van Tv, mini bár, és külön zuhanyzóval felszerelt fürdőszoba.

Korlátlan Wi-Fi hozzáférést nyújtunk a szállás egész területén. Ingyenes parkolást az udvaron, kerékpártárolást a zárt épületben biztosítunk.

A panzió földszintjén található egy kellemes kávéház, melyben a reggelit szolgáljuk fel. Vacsorát igény szerint a Gránátos Étteremben biztosítunk. Vendéglőnk az Esterházy-Kastély patinás épületegyüttesében működik.

A fertődi kastély Magyarország egyik leglátogatottabb történelmi épületegyüttese. Sokszáz éves múltja, látványa kirándulók százezreit vonzza évente. Vendéglátóhelyünk a kastéllyal szemben, a volt testőrségi épületek egyikében üzemel – nevében is megőrizve a hagyományokat – Gránátos Étterem néven. Történelmi falak között egy hangulatos terasszal, valamint hagyományos magyar és nemzetközi ételekkel várjuk Önöket a többszáz éves fák árnyékában. Kóstolja meg nálunk herceg Esterházy Antal menü ajánlatát!

Vállaljuk kislétszámú, de akár többszáz fős rendezvények vendéglátását is, nemcsak az étteremben, hanem külső helyszíneken is.

 • Esküvők, lakodalmak
 • Céges rendezvények
 • Megnyitó ünnepségek
 • Falu -és városnapok
 • Fogadások
 • Házszentelők
 • Névnapok, születésnapok
 • Koktélpartik
 • Állófogadások
 • Sajtótájékoztatók, árubemutatók
 • Kerti partik
 • Ültetett díszétkezések
 • Borkóstolók

Fertőd Fő utcáján, a Rábensteiner Apartman-Panzió épületének földszintjén található kávézónk kínálatában eredeti, olasz Illy kávén és kávékülönlegességeken kívül szálas teák nagy választéka, sütemények, házi készítésű fagylaltok, koktélok, limonádék szerepelnek. Kávézónkban kerül felszolgálásra a szobáink árában bennfoglalt reggeli is. Fogyassza el kedvenc kávéját nálunk!

Várjuk Önt, családját és barátait egy-két éjszakára vagy hosszabb időre, hogy jól érezze, kipihenje magát nálunk. Amennyiben erre jár, nézzen be hozzánk néhány kellemes percre, órára… Ha hosszabb időt kíván Fertődön tölteni, akkor panziónk, apartmanjaink mindenképpen jó választásnak bizonyulnak!

Látogasson el Hozzánk, szeretettel várjuk!

Rábensteiner Panzió és Kávézó

Cím: 9431 Fertőd, Fő u.10.

Tel.: +36 99/371 651, +36 20/966 15 73

E-mail: viktor@rabensteiner.hu

Gránátos Étterem

Cím: 9431 Fertőd, Joseph Haydn u. 1.

Tel.: +36 99/370 944, +36 20/338 85 26

E-mail: granatos@rabensteiner.hu

www.rabensteiner.hu

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Véget ért az Utazás+ Kiállítás és a Budapest Boat Show!

Több mint 200 kiállító, csaknem 30 ezer látogató és óvatos optimizmus a turisztikai iparágban – röviden így foglalható össze a most véget ért Utazás+ Kiállítás, valamint a vele egy időben rendezett Budapest Boat Show. A HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban számos szakmai eseményt szerveztek a négy nap alatt, és bemutatkoztak az idei díszvendégek: Bulgária, valamint Gyula és Békés vármegye.