Share on facebook
Share on email

Fábiánics Kastély**** – Gondtalan pihenés, egyedülálló kastélyélmény!

Nyári élmények a kehidai élményfürdőtől csupán 15 percnyire. Csobbanjon kültéri medencénkben, vagy élvezze a vidéki pihenést árnyas fáink tövében, távol a város zajától egy idillikus, romantikus, bájos Kastély-kúriában!

Kell még ennél több egy vakációhoz? Nem, de kevesebb sem. Foglalja le minél előbb nyaralását a festői Fábiánics Kastélyba! Most jelentős kedvezményt biztosítunk!

A Fábiánics Kastély**** a Nyugat-Dunántúli régióban, Zala megye szívében, erdővel borított dombhátak tövében áll. A 76-os főút mellett, Nagykapornak település tőszomszédságában, Zalaegerszeg és Keszthely között, Hévíz gyógyfürdő, valamint Kehidakustány, Zalakaros, Zalaegerszeg termálfürdők közelében található.

""

A kastélyt a XIX. században Fábiánics Ignác királyi főtanácsos és főjegyző építtette. Az épület klasszicista pompáját Bosnyák Géza, az Első Magyar Takarékpénztár egyik alapítója teljesítette ki.

Az épület egyetlen része – amely nem igényelt teljes rekonstrukciót – a cseh-süveg boltozatú hajdani borospincéje, amely ma csoportok fogadására alkalmas, 300 nm-es étterem látványkonyhával, régi magyar és nemzetközi ételkülönlegességekkel, vadspecialitásokkal, az ország legjobb boraival!

""

Konferenciaterme, kandallóval díszített könyvtárterme és télikertje, 16 személyes étkezőterme, 150 fős grillvendéglője, bográcsozásra, szalonnasütésre is alkalmas teraszhelyiségei kitűnően alkalmasak baráti összejövetelek, családi rendezvények, továbbképzések megszervezésére és lebonyolítására.

A gondtalan wellness élményről szabadtéri úszómedencéje, valamint a fürdőházban található pezsgőfürdő, merülőmedence, finn és infraszauna gondoskodik.

""

A kastély dísze a környezetébe telepített több mint kétszáz éves ősparknak, amely különböző rendezvények különlegességeként megfelelő hátteret biztosít, ezzel is színesítve a programot!

A Kastély mellett 4 hektáros, 10 éve telepített Arborétum található, amely természetesen a szálló vendégei részére nyitva áll, sőt, több elődjüket követve (előzetes megbeszélés szerint) saját fa ültetésével gazdagíthatják gyűjteményünket!

A 2019-es év folyamán jelentős mértékben megújult az épület, a látványosabb bel-, és kültéri festésen felül számos szobabelső terének hangulata is megújult. A szobák felszerelése is bővült síkképernyős televízióval, asztali rádióval, olvasólámpával, szobai széffel, de a vizesblokkok bútorai is újak lettek, minden vendégágy új matracot és ágyrácsot kapott. A szobák felénél szalagparketta teszi a környezetet hangulatosabbá.

""

Jelentős változások érintették az energiagazdálkodásunkat is. Jelen korunk elvárásainak megfelelő számítógép által vezérelt indukciós kazánok vették át a régiek szerepét, 42 db napelem segít rá az elektromos rendszerre. Nyílászáróinkat háromrétegű hőszigetelt elemekre cseréltük, és minden emeleti szoba redőnyt kapott. Megújultak a kültéri burkolataink, színükben és formáikban kedvezőbben igazodnak a Kastélyhoz.

Kerti medencénk könnyűszerkezetes polikarbonát tetőt kapott, a szabadtéri fürdőzés intervallumát, a telepített medencére kötött hőszivattyúval kora tavasztól késő őszig szándékozzuk kiszélesíteni. Sőt, a kültéri vizes komplexum 6 személyes luxus jacuzzival bővült. Házon belüli fürdőházunk is új taggal, infraszaunával gazdagodott. Ami nem változott, az a családias idilli vidéki hangulat, vendégszerető személyzet.

""

Válasszon programjaink széles palettája közül!

  • borkóstolás
  • életmód tábor
  • Etka-Jóga és léböjt-kúra szakemberek vezetésével
  • horgászás napijeggyel a misefai tavon és
  • teniszezési lehetőség

""

Várja Önt is sok szeretettel a Fábiánics Kastély Misefa****!

H-8935 Misefa, Béke u. 2.

Tel.: 06-30-599-3215; 06-92-367-009

fabianicskastely@gmail.com

www.fabianicskastely.com

www.facebook.com/misefakastely/

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Irány a zöld!

Vár téged is az egyik legszebb és legfelkészültebb kerékpárosbarát térsége az országban!