Share on facebook
Share on email

Újra kapható az Air7 vitamin

Két új étrendkiegészítővel bővült a termékcsalád

Megújult formában ismét kapható online és a hazai patikákban az Air7 vitamin, amely hétféle összetevőt, ötféle vitamin mellett Cordyceps sinensis kivonatot, Koenim Q10-et és Rutint is tartalmaz. A termékcsalád ráadásul két új étrend-kiegészítővel is bővült: az Air7 Vitamin ACTIVE az aktív életmódot folytatóknak segít az állandó kihívások leküzdésében, az Air7-R pedig a légzőrendszer egészségét támogatja.

Ismét megjelent a magyarországi gyógyszertárakban az immunrendszert támogató Air7 vitamin.

Az Air7 vitamin és az Air7 vitamin gold készítmények összetevői (A, C, E, B6- és D3-vitamin), erősítik az immunrendszert. Fontos összetevője a Cordyceps sinensis magashegyi gombafaj kivonata, mivel ez az összes esszenciális aminosavat tartalmazza. Ezen felül még Rutint, Q10-et, Boswellia serrata kivonatot tartalmaz a készítmény.

Szintén újdonság, hogy a termékcsalád két innovatív étrend-kiegészítővel is bővült a közelmúltban.

Az Air7 ACTIVE a rózsagyökér kivonattal segít fenntartani keringési rendszer normál működését, ezáltal az aktív életmód élvezetéhez szükséges energiát biztosít. A termékben lévő magnézium és vas hozzájárul a kifáradás csökkentéséhez, a magnézium és a kálium pedig az idegrendszer megfelelő működését és a normál izomműködést támogatja. A B6 vitamin részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban és hozzájárul a normál vörösvérsejt-képződéshez, a D-vitamin pedig az egészséges izomfunkció fenntartásában játszik hasznos szerepet.

Az Air7-R a márka légzőrendszer egészségét támogató étrend-kiegészítője, mely fekete bodza, kurkuma, fokhagyma és fenyőkéreg kivonatot tartalmaz. Ezek az összetevők elősegítik a légzőrendszer egészségének megőrzését, és ezáltal az egészséges életmód fenntartását is egyaránt.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Fedezze fel a Remete72 Magánrendelőt!

Az egészség az élet egyik legnagyobb kincse. A Remete72 Magánrendelő ezt a kincset őrzi Önnek a legmodernebb labordiagnosztikai technológiák és szakértelem segítségével.