Share on facebook
Share on email

Magyar kislány tarolta le a legszebb gyerekek mezőnyét

Super Grand Prix-et nyert a 12 éves Csenge

Húsz éve szerepelnek sikerrel a világ szépségversenyein a magyar gyerekek, idén ismét számos koronát hoztak haza Bulgáriából, Czári Csenge Antónia pedig világverseny Királynője címmel lett gazdagabb.

Mintegy húsz éve rendezik meg a Little King & Queen of the world világversenyt, amellyel a magyar gyerekek rendre a legjobbak között végeznek. Idén négy győzelmet is ünnepelhettek a magyar Little Miss Hungary kis versenyzői, akik közül a 12 éves Czári Csenge Antónia Talent, Beauty és Modell kategóriában is a legjobbnak bizonyult, így ő nyerte el a Super Grand Prix-et, amellyel a világverseny Királynőjévé választották. Csenge mellett Oszoli Dalma is Talent díjat kapott a saját korosztályában, Sivák Szkarlett és Ramira pedig a modell- és Európa szépe amatőr kategóriájában bizonyultak a legjobbaknak a legjobbak között.

„Nyolc ország képviseltette magát Bulgáriában, ezért rendkívül nagy büszkeség számunkra, hogy ilyen szép eredményeket sikerült idén is elérnünk. A 4-16 éves korosztály versenyzőit több kategóriában mérték össze, Csenge pedig egyértelműen az abszolút legjobbnak bizonyult. Ráadásul mindössze három éve modellkedik, azóta azonban az összes versenyt megnyeri, amelyiken indul” – mondta el Bartalovics Ildikó, a Little Miss Hungary megálmodója.

Csengére hamarosan újabb kihívás vár, hiszen augusztusban a Fülöp-szigeteken megrendezett világversenyen képviseli majd hazánkat.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

XXVI. Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál – Búcsúztassuk együtt a nyarat!

Idén 26. alkalommal nyitja meg kapuit a Klebelsberg Kultúrkúria a Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál, ahol augusztus 29. és szeptember 1. között koncertekkel, színházi előadásokkal, kiállításokkal, foglalkozásokkal és játékokkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Búcsúztassuk el a nyarat és töltődjünk fel együtt az őszre művészettel!