Share on facebook
Share on email

Pénztárcakímélő gyerekprogramot keresel? Itt a lista!

Fedezzünk fel csodahelyeket a családdal!

Szülőként nincs egyszerű dolgunk, ha színes és változatos programot szeretnénk a családdal, amelyeken mindenki jól érzi magát. Az sem mellékes szempont, hogy a belépők és az útiköltség egy család esetén jókora összegre rúghat. Ebben kínál óriási segítséget egy most megjelent e-könyv, amely több mint 100 érdekes, izgalmas és anyagilag kevésbé megterhelő programot szedett csokorba.

Ingyenes gyerekbarát csodahelyek címmel jelent meg a Csodahelyek.hu második e-könyve, amely több mint 100 pénztárcakímélő programot, élményt és kirándulást tartalmaz. A 100 oldalas kiadvány elsősorban a kisgyerekes családokat szólítja meg, de minden korosztály talál benne izgalmas és érdekes attrakciót. A könyv tökéletes útitársa lesz mindenkinek, aki szeret csodahelyeket felfedezni, játszani és közös emlékeket gyűjteni.

„Kisgyerekes szülőként mi is tapasztaljuk, hogy a belépők és szolgáltatások díja mennyire megterhelheti a pénztárcát, ezért folyamatosan keressük az olyan belföldi lehetőségeket, amelyek megfizethetőek akár egy többgyerekes család számára is” – fogalmazott Kaprinyák Nikolett, a csodahelyek.hu alapítója. -„Így született meg a legújabb könyvünk ötlete, amely kizárólag ingyenes hazai helyszíneket tartalmaz, ezáltal segítve a családokat a programtervezésben és az élmények gyűjtésében.”

Költségtakarékos tippek és kipróbált élmények

De mit is tartalmaz pontosan a kiadvány? Az e-könyvből minden megyén belül összeszedhetünk költségtakarékos ötleteket és kirándulástippeket, emellett megtalálhatjuk benne az ingyenes látnivalókat minden évszaknak megfelelően. A kiadvány csupa csodahelyet tartalmaz több mint száz oldalon, a programok pedig mind kipróbált élmények, legyen szó akár babakocsival könnyen megközelíthető helyekről, vagy egy- illetve többnapos kikapcsolódásokról, de ajándék mellékleteket is találunk a könyvben.

Az “Ingyenes gyerekbarát csodahelyek” című gyűjtemény kizárólag e-book formában érhető el, megrendelni a www.shop.csodahelyek.hu oldalon lehet.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

XXVI. Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál – Búcsúztassuk együtt a nyarat!

Idén 26. alkalommal nyitja meg kapuit a Klebelsberg Kultúrkúria a Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál, ahol augusztus 29. és szeptember 1. között koncertekkel, színházi előadásokkal, kiállításokkal, foglalkozásokkal és játékokkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Búcsúztassuk el a nyarat és töltődjünk fel együtt az őszre művészettel!