Share on facebook
Share on email

Petneházy Aparthotel: A pihenés családias otthona

Budapest szívében, a zöldövezeti Petneházy-rét szomszédságában megnyitotta kapuit a Petneházy Aparthotel, amely a kikapcsolódás és feltöltődés kellemes otthonát kínálja vendégeinek.

Az aparthotel nem csupán szálláslehetőséget nyújt, hanem barátságos, családias környezetet is biztosít. Az újonnan megnyitott strand és pool bár, valamint a házias ízeket kínáló étterem mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a vendégek jól érezzék magukat nálunk.

Strand és Pool Bár: Frissítő élmények családias hangulatban

A Petneházy Aparthotel egyik legnagyobb vonzereje a barátságos strand és pool bár, amely kellemes élményt nyújt minden korosztály számára. A tiszta víz és a kényelmes napozóágyak biztosítják a pihenést. A Petneházy Aparthotel külön figyelmet fordít a kisállattal érkező vendégekre is, így egy kutyamedence is helyet kapott a strand mellett elkülönítve, ahol négylábú barátaink is kedvükre frissülhetnek és játszhatnak a vízben.

Ideális helyszín minden alkalomra

A Petneházy Aparthotel tökéletes választás családi nyaralásokhoz, romantikus hétvégékhez és üzleti utazásokhoz egyaránt. A természet közelsége, a modern szolgáltatások és az otthonos szórakozási lehetőségek garantálják, hogy minden vendég megtalálja a számára legideálisabb programot.

Látogasson el Ön is a Petneházy Aparthotelbe, és fedezze fel a pihenés és gasztronómia családias otthonát! Az apartmanhotel csapata szeretettel várja Önt!

További információkért és foglalásért látogassanak el weboldalunkra.

Kapcsolat

Petneházy Aparthotel
Weboldal: www.petnehazy-aparthotel.hu
Telefon: +36 1 391 8010
E-mail: info@petnehazy-aparthotel.hu

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

XXVI. Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál – Búcsúztassuk együtt a nyarat!

Idén 26. alkalommal nyitja meg kapuit a Klebelsberg Kultúrkúria a Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál, ahol augusztus 29. és szeptember 1. között koncertekkel, színházi előadásokkal, kiállításokkal, foglalkozásokkal és játékokkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Búcsúztassuk el a nyarat és töltődjünk fel együtt az őszre művészettel!