Share on facebook
Share on email

Darus Gyereknap Budaörsön!

A Te gyereked is odavan a hatalmas, zajos munkagépekért? Az építkezések kerítésénél hosszú percekig kell álldogálnotok, hogy a gépeket csodálhassa? Akkor ez a program Nektek való!

Végre testközelből is megismerkedhettek az építőipari munkagépekkel 2023 egyetlen országos munkagépekkel kapcsolatos családi rendezvényén a Darus Gyereknapon  2023. május 20-án szombaton.

Gyereknapon a daruké lesz a főszerep, de természetesen más építőipari munkagépekkel is készülünk Nektek!
A rendezvény kifejezetten a kisgyerekek igényeihez igazodik, háromórás idősávokra lehet belépőjegyet venni, és pelenkázáshoz van baba-mama szoba is a helyszínen. De nem csak a gyerekek, hanem műszaki beállítottságú szüleik is részesülhetnek izgalmas élményekben, az akna túra során ugyanis a szerelőakna felett álló autódaru futóművét lehet átböngészni, amelyet jellemzően az apukák különös izgalommal fogadnak. Különlegesség még a Magyarországon ritkán látható lánctalpas pókdaru, amelyet a szerkezet tetején elhelyezkedő ülésből tudnak navigálni a gyerekek. A kalandvágyóbbak felülhetnek az úthengerre is, amellyel a kialakított pályán pet palackokat lehet kilapítani. Forgókotró és homlokrakodó is van a kipróbálható gépek listáján, és természetesen autódarut is irányíthatnak a gyerekek. A munkagépek mellett egyéb programok is várják a résztvevőket, az óriás ugrálóvártól kezdve, a játékmunkagépes játszóházon át, egészen a gipsztörős kincskeresésig sok játékban részt vehetnek a gyerekek.

A Darus Gyereknap helyszínét tömegközlekedéssel is könnyen meg lehet közelíteni.
A belépőjegyekkel minden, a rendezvény területén található látványosságot és programot kipróbálhattok!
A Darus Gyereknapra kizárólag előzetesen megvásárolt jegyekkel lehet belépni. A rendezvény 3 órás idősávokra van osztva, a belépőjegyek adott idősávra szólnak. A jegyek száma korlátozott! A helyszínen jegyárusítás nincs.
Egy éves kor alatt ingyenes a belépés.

Darus Gyereknap 2023. május 20. szombat 09:00-18:00
2040 Budaörs, Kinizsi u. 44. (Koós-Wéber Kft. telephelye)

www.darusgyereknap.hu

A nem mindennapi rendezvényt a szülői igények hívták életre, hiszen kisgyerekes szülőként ki ne találkozott volna a helyzettel, amikor a városban zajló építkezés kerítése mellett kell hosszasan ácsorogni, mert csemeténk ámulattal szemléli a szorgoskodó munkagépeket. Erre a helyzetre hoz megoldást a Darus Gyereknap, ahol nem csak nézni, hanem működtetni is lehet az óriási gépeket! A korábbi évek visszajelzései alapján a gyerekek csodás élményekkel gazdagodnak egy-egy ilyen alkalom után!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Gyereknapi programok a II. kerületben

Rengeteg gyereknapi programmal készülünk a Mechwart ligetben, a Máriaremetei Közösségi Ligetben, a Klebelsberg Kultúrkúriában és a Marczibányi Téri Művelődési Központban is!