Share on facebook
Share on email

Titkos és különleges helyszínek, bensőséges hangulat

Az újbudai kezdeményezés 7 formabontó helyszínre visz 7 különleges produkciót, ezzel 7 megismételhetetlen élményt nyújtva a közönségnek.

Beck Zoli, Vecsei H. Miklós, Závada Péter, Jónás Vera, Agócs Márton… – csak néhány név azok közül, akikkel találkozhatunk, ha ellátogatunk a Privát Színpad eseményeire.

„Gondoltál már arra, milyen lehet úgy koncertre menni, hogy az ablakon mászol be a helyszínre, vagy mindig is szerettél volna elmenni egy rendhagyó színházi előadásra, amely például egy festőműhelyben játszódik?” Január végétől megismételhetetlen élményekben lesz része azoknak, akiknek sikerül bejutniuk az Insert Privát Színpad sorozatának ingyenes színházi, zenés vagy összművészeti programjaira. 

Kikkel találkozhatnak az érdeklődők? 

Január 26. – Agócs Márton & Fejér Mihály (aurevoir.)

Február 9. – Beck Zoli & Vecsei H. Miklós: Kártyajáték

Február 23. – Bárány Bence és Mészáros Péter estje: Látta✓

Március 9. – Jónás Vera & Závada Péter

Március 23. – Németh Juci & G. Szabó Hunor

Március 30. – ZÓRA

Április 6. – Nézőművészeti Kft.: Katona László & Kovács Lehel

A programokra való bejutáshoz először az Insert felületén kell regisztrálnia az érdeklődőknek, majd minden esetben 72 óra áll a rendelkezésükre, hogy jelentkezzenek az adott esemény sorsolására, amiről e-mailben hívjuk fel a figyelmet. A nyerteseket szintén e-mailben értesítjük arról, hogy bejutottak a választott programra, azonban az előadások újbudai helyszíneire csak a program napján derül fény. Erről e-mailben tájékoztatjuk azokat, akik a sorsolás alapján részt vehetnek a nem mindennapi eseményeken.

De mi az az Insert?

Az Insert egy frissen indult online városi közösségi platform. Célja, hogy lehetőséget teremtsen az alkotni vágyó újbudaiak számára a terveik megvalósítására, és alkotótársak, eszközök találására. A platformon bárki létrehozhat és meghirdethet eseményeket, eszközöket és társakat találhat egy közös alkotáshoz, helyszínt szervezhet saját kiállításának, tanárt fogadhat magának, vagy akár egy közös tudástárból is képezheti magát.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

ChardonnÉJ az Etyeki Kúriában

Könnyed, tökéletes nyárindító borünnep június 15-én az Etyeki Kúria ChardonnÉJ eseménye, melyen 20 hazai és határon túli borászat és pezsgőpince mutatja be a kínálatában elérhető chardonnay csendesborokat, pezsgőket.

The Glass is Forever – Az üveg örök!

A Budapest 2. kerületi Klebelsberg Kultúrkúria ad helyszínt a 6. GlasSpring kortárs üvegművészeti kiállításnak, melynek fontos célkitűzése a generációról generációra hagyományozott, ma már szinte kizárólag autonóm módon, kis műhelyekben, stúdiókban gyakorolt szaktudás és művészet aktuális állapotának és fejlődésének bemutatása. Teret nyújt a résztvevő közel hatvan művész, köztük tíz MOME üvegszakos hallgató egyéni útkeresésének bemutatásához.