Share on facebook
Share on email

Harminc fölött sem ciki fesztiválozni!

A többgenerációs fesztiválok aratnak a nyáron

Van egy fesztivál, ahol mostantól 0-99 éves korig várják a bulizni vágyókat, ahol a kor nem akadály! Az Alföld legújabb vizes rendezvényére Gyopárosfürdőre, június 27-29. között a családdal, kisgyermekkel vagy nagyszülővel együtt lesz érdemes ellátogatni. A Mizújs babám? névre keresztelt fesztivál tehát mindenkit szeretettel vár, és hogy ciki-e 30-on túl a fesztiválozás? Egyáltalán nem!

Az Alföld szívében, Gyopárosfürdőn tartják meg először idén a Mizújs Babám? fantázianévre keresztelt háromnapos vízparti fesztivált. A cél, hogy a régióban is meghonosodjon a vizes fesztiválélmény, és ami még fontosabb, hogy a közönség a pici gyermektől az idősebb korú fesztiválozóig is jól érezze magát. 

“A nappali programok akár családoknak, az éjszakai előadók a fiataloknak, a retro fellépők az idősebbeknek, a vízparti programok és a strandolási lehetőség kül -és beltéri medencéknél, gyógyvizes merülőinkben pedig mindenkinek szólnak. Mi ezekben az emberekben a közös? Pusztán annyi, hogy kellemes időtöltésre vágynak, mi pedig nem zárunk ki senkit ennek a megvalósításától, sőt!” – újságolta a fesztivál főszervezője, Irimiás László, aki hozzátette, tapasztalata szerint sokakban felmerülhet a kérdés harmincon túl: vajon nem vagyok-e túlkoros a fesztiválozáshoz? A Mizújs Babám? szervezői jelentik: egyáltalán nem!

Carson Coma, online detox és környezetvédelem

Olyan illusztris lineuppal készülnek a szervezők a Mizújs Babám? debütáló eseményére, mint Topic, Tujamo, LL Junior, T. Danny, PIXA, BSW, KKevin, ám az Orosháza környékén nagyon népszerű Carson Coma is elfogadta a meghívást. 

“Az egyik húzónév a Carson Coma, akit nagyon sokan szeretnek Orosházán és környékén. Fontosnak tartottuk azt, hogy a környéken élő igényekre is nagyon erősen figyeljünk. A cél a jó hangulat, az élhető fesztiválélmény kicsiknek és nagyoknak is. A helyszín befogadóképessége 10.000 fő, és bízunk benne, hogy első alkalommal sikerül egy olyan létszámot elérjünk, amelyre büszkék lehetünk!“ – hangsúlyozta a főszervező, aki hozzátette, hogy az élhető fesztiválélményt további környezettudatos programokkal szeretnék még sokszínűbbé tenni. 
“Fontos számunkra, a fenntarthatóság hangsúlyozása, így szeretnénk versenyekkel készülni, amelyben a fiatalok és az idősebbek is kibontakozhatják a kreativításukat, és amely kapcsolódik a környezetvédelemhez. Különböző challengek várhatóak a fesztivál idején, amelynek a részleteit a social media felületeken kívánjuk megosztani a látogatókkal. Fontosnak tartjuk a mai világban azt is, hogy kiszakadjunk az online térből: ezek a challengek lehetővé teszik a közös pillanatok-élmények megosztását, a jóízű közös nevetést, és azokat az emlékeket, amelyekre 10-20 év múlva is boldogan fogunk visszaemlékezni.” – mondta a fesztivál szervezője, Irimiás László.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Színmű készült Klebelsberg Kunoné Botka Sarolta életéről

Hedry Mária Árnyéksors című drámájának ősbemutatóját június 14-én tartják a Klebelsberg Kastély Kamaraszínházában. A Klebelsberg Kuno felesége, Botka Sarolta életéről készült színmű az Összetartozás Ünnep Családi Fesztivál keretében mutatják be egy különleges helyszínen, a Klebelsberg házaspár egykori pesthidegkúti otthonában.