Share on facebook
Share on email

Mi MICSODA, Suli Plusz, LOGICO, Mágikus állatok iskolája – ugye ismerősek?

A Babilon Kiadó az ifjúsági ismeretterjesztés és gyerekkönyvkiadás vezető könyvkiadója. 30 éve jelennek meg gondozásunkban ismeretterjesztő könyvek, foglalkoztatók, készségfejlesztő kiadványok, képeskönyvek és gyerekregények a fiatal könyvbarátoknak.

Így kezdődött…
1990-ben a német Tessloff és a magyar Babilon cég alapította a kiadót, amely gyors növekedésbe kezdett, és mára már több mint 2 és fél millió kiadványa talált gazdára.
Ma is nagy népszerűségnek örvend a Mi MICSODA sorozat, amely a tudomány és a nyomdatechnika robbanásszerű fejlődésével lépést tartva többször is megújult az elmúlt évtizedekben.

Ízelítő kiadói programjainkból

Mi MICSODA

Kiadónk zászlóshajója a több korosztálynak szóló sorozat: Mi MICSODA Ovisoknak 3 éves kortól, Mi MICSODA Junior 5 éves kortól és a klasszikus Mi MICSODA sorozat 7 éves kortól. Ez utóbbiakhoz kapcsolódnak a Rejtvényfüzetek, a Matricás atlaszok és albumok, a Mi MICSODA Junior címekhez pedig a Junior matricás rejtvényfüzete. A Mi MICSODA tudásanyag gyarapítására naprakész ismereteket tartalmazó cikkeket töltünk fel a Magazin menübe.

LOGICO

Az óvodások és kisiskolások körében kedvelt LOGICO Primo és LOGICO Piccolo különleges készségfejlesztő tanulójáték, amely egy színes tológombokkal ellátott keretből és a hozzá kapható feladatkártyákból áll. Otthon, önállóan is játszhat vele a gyerek, de fejlesztőpedagógusok is gyakran használják az óvodákban, iskolákban.

ISMERETTERJESZTŐ KÖNYVEK

Kedves, vidám, humoros, tanulságos képes- és mesekönyvek, böngészők kicsinek és nagyobbaknak. Színvonalas illusztrációk, irodalmi értékű szövegek, versek neves külföldi és magyar szerzőktől.

KÖNYVEK KICSIKNEK (0-3)

Az esztétikus és szeretnivaló könyvek a gyerekeket pici babakortól szórakoztatják, tanítják. Mozgatható elemek, kedves rajzok, versikék.

KÉPESKÖNYVEK

Képeskönyveinket 3 éves kortól ajánljuk. A gyermek életében megjelenő nehézségeket feldolgozó történetek, vicces mesék, nagy, színes képek.

GYEREKREGÉNYEK

4-5 éves kortól 10-12 éves korig, előbb felolvasásra, később önálló olvasásra ajánljuk gyerekregényeinket, melyek közül többet nemzetközi irodalmi díjjal tüntettek ki. A vidám, kalandos és tanulságos történetekkel szeretnénk megszerettetni az olvasást a most felnövő gyerekek körében.

FOGLALKOZTATÓK ÓVODÁSOKNAK

Az ovisok nagy kedvencei a pontról pontra feladatok és a kifestők, de az iskolára felkészítő OVI-SULI vagy Vonalhúzó sorozatok is igen népszerűek.

FOGLALKOZTATÓK ISKOLÁSOKNAK

A nagyobbaknak szánt SULI PLUSZ sorozatban többek között olvasást, írást, számolást segítő füzeteket találunk, de van itt még sok más érdekesség, és persze a kisiskolások sem maradnak ki a pontról pontra feladatokból.

Pedagógusoknak

Szeretnek olvasni az osztályba járó gyerekek? A Babilon Kiadó könyveit akár az egész osztály is olvashatja, hogy aztán az olvasottakat meg is beszéljék. Ehhez szeretnénk kínálni a vállalkozó kedvű pedagógusoknak – és persze az érdeklődő szülőknek! – ingyenes segédanyagokat, amelyek szempontokat adhatnak a közös eszmecseréhez. A feladatok segítik a szövegértést, fejlesztik a képzeletet és az önismeretet, játékra, csoportmunkára sarkallnak.

Ha az egész osztály számára szeretnék megrendelni valamelyik kiadványunkat, kérje egyedi ajánlatunkat!

Gyerekeknek

Töltsd le a kifestőket és a különféle játékos feladatokat!

Gyerekeknek – Babilon Kiadó (tessloff-babilon.hu)

https://www.tessloff-babilon.hu/

Itt is megtalálsz minket!
Facebook-oldalunk
Instagram-oldalunk
YouTube-csatornánk

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Angolszász tematikát követ az OPERA 2024/25-ös évada

A Nixon Kínában magyarországi bemutatója, a Stuart Mária és a Macbeth premierje is szerepel az Angol100 szezon kínálatában, de az OPERA új bemutatóval emlékszik meg Puccini Turandotjának és a szerző halálának centenáriumáról is.