Share on facebook
Share on email

Minden várakozásunkat felülmúlta a B4 Brisket & Burger!

A napfényes délelőtt csodás lehetőséget kínált egy új hely felfedezésére Budapest szívében, a Bazilikánál.

Nemrég nyílt meg a „B4 Brisket & Burger”, egy új hamburgerező különleges, kézműves hamburgerkínálatával. Az étterem belső tere tágas, modern és barátságos volt, kellemes zene szólt, és az emberek vidáman csevegtek. Az étlap szemet gyönyörködtető volt: különböző húsokból készült hamburgerek, szendvicsek, queasadillák, vegetáriánus opció, soufflé palacsinták, különleges köretek. A rendelésfelvevő hölgy kedvesen köszöntött és az ajánlása alapján egy Double Smashed Beef és egy Juicy Lucy Burgert választottunk.

A hamburgerek megérkezésekor valóban lenyűgöző látvány tárult elénk! A hamburger hatalmas volt, a sajttal töltött tökéletesen sült hús, a házi szósz és a friss zöldségek harmonikus kombinációja. Az első harapás maga volt a mennyei élvezet! A hús omlós és ízletes volt, a szósz pikáns és gazdag, minden egyes falat felülmúlta az előzőt. A köret szintén kiemelkedő volt. A sültburgonya ropogós volt, a mellette szolgáltatott házi készítésű szósszal tökéletes párosítás.

A személyzet mosolygós és segítőkész volt, figyelmessége és gyorsasága hozzáadott a kellemes étkezési élményhez. A látogatás végére teljesen meg voltunk elégedve! A „B4 Brisket & Burger” valóban egy prémium kategóriás hely, ahol a minőség minden egyes részletben érezhető. Ez az étterem tökéletes választás azok számára, akik szeretnének megkóstolni valami igazán különlegeset és ízleteset!

Összességében a „B4 Brisket & Burger” minden várakozásunkat felülmúlta! Az ízek, a kiszolgálás minősége, és a kellemes környezet mind hozzájárultak egy felejthetetlen étkezési élményhez. Bátran ajánlom ezt a hamburgerezőt mindenkinek, aki szereti a jó ételeket és egy kis extra kényeztetést keres az étkezés során!

Határozottan visszatérünk!

https://b4burger.hu

B4 Burger Basilica Facebook

b4 BURGER & BRISKET (@b4burgerbasilica) • Instagram

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

A három legjobb tejmentes „túrós” recept

A ToTu csapata elhozta nekünk a három legnépszerűbb tejmentes „túrós” receptet. Sőt, a megkérdezettek legnépszerűbb finomságai glutén-, szója- és hozzáadott cukor-mentesek is egyben. Lepjük meg velük magunkat vagy ételérzékeny szeretteinket. Jó étvágyat hozzájuk!

Badacsonyi borok zajos sikere a New Yorkban

A Badacsonyi borvidék legnagyobb szabású eseménye immáron tizenharmadik alkalommal költözött Budapestre egy napra és az előző évekhez hasonlóan ismételten hatalmas sikert aratott.