Share on facebook
Share on email

Formáld át az étkezéssel való kapcsolatod

Tóth Réka Ibolya mindfulness tréner workshopja a Kopaszi-öbölben

Boldognak lenni a puszta létezéstől. Ez a mindfulness lényege. Ahhoz pedig, hogy a létezésünkre tudjunk koncentrálni, harmóniában kell lennünk a lelkünkkel és a testünkkel is, ami a mai korban nem egyszerű feladat. Tóth Réka Ibolya mindfulness tréner az ételekhez való egészséges viszony megteremtését kiemelt helyen látja az önelfogadás hosszú útján. Október 24-én este 6 órától a Duna vizének ölelésében tartja meg „Lélek Táplálása” című workshopját a Zazie Bistro & Bar falai között.

Önelfogadás és tudatos étkezés

Miért jelent folyamatos kihívást a fogyókúra és hogyan lehet megelőzni a diétázás és önsanyargatás körét? Miért az állandó bűntudatunk forrása az étkezés és nem örömforrás? Sikerülhet megtalálni a benned élő valós énedet, amely mentes az étellel való függőségtől és az önítélettől? Ezekre a kérdésekre keresik majd a választ Tóth Réka Ibolya workshopján, amely egy különleges belső utazásra hív, ahol a résztvevők felfedezhetik az étellel való kapcsolatukat mélyebb érzelmi és spirituális dimenzióit. Ez a program nem csak előadás, hanem egy mélyreható tapasztalás, amely Marianne Williamson 12 lépéses módszerét követve segít felismerni és gyógyítani az étellel kapcsolatos problémás mintákat, beleértve a fogyókúrával való küzdelmeket is. A worshopon szó lesz arról, hogy hogyan választunk olyan ételeket, amelyek valóban táplálnak és segítik testi-lelki egészségünket. Megtanulhatjuk, hogyan alakítsunk ki szeretetteljes kapcsolatot az étellel és hogyan fogadjuk el és szeressük a testünket olyannak, amilyen, hogy szeretettel tudjunk gondoskodni róla.

A beszélgetés után Bíró Dani, a Zazie Bistro & Bar séfje készül egy egészségtudatos és ínycsiklandó vacsorával, melynek fogásai az ősszel megújult étlap kiemelt tételei lesznek: burrata pestóval, sült bazsalikommal és fenyőmaggal, sült padlizsán szezámos joghurttal és gránátalmával, sütőtöksaláta és túrógombóc teljes kiőrlésű búzadarából, cukormentes baracklekvárral. Az estét a MOL Campus 28. emeletén található Skydeck-en zárják majd a résztvevők egy közös teázás keretében.

Szeresd a tested, hogy szerethesd önmagad!

Jelentkezés és részletek: https://www.facebook.com/events/2223263408072576

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Bakó Eszter: Zöldségmesék

Kíváncsi vagy rá, hogyan barátkozik össze a lencse és a sütőtök, vagy mi a leveszöldségek nagy gondja? Hallottál már a paszternákról, az endíviáról vagy kóstoltál