Share on facebook
Share on email

Fedezze fel a Remete72 Magánrendelőt!

Az egészség az élet egyik legnagyobb kincse. A Remete72 Magánrendelő ezt a kincset őrzi Önnek a legmodernebb labordiagnosztikai technológiák és szakértelem segítségével.

Az egészség őre a diagnosztika

Célunk az, hogy megőrizzük pácienseink egészségét azáltal, hogy korai stádiumban felismerjük a szívbetegségeket és a daganatos megbetegedéseket. A helyszínen végzett laboratóriumi és speciális elektrokardiográfiás (EKG) vizsgálat tovább erősíti diagnosztikai képességeinket, lehetővé téve számunkra, hogy átfogó képet kapjunk szívének állapotáról.

A korai felismerés lehetősége

Az egészség az életünk legfontosabb része. A különböző betegségek időben történő felismerése alapvető lehet a sikeres kezelés szempontjából. A Remete72 Magánrendelő egy olyan hely, amelyet pontosan e célból hoztunk létre: hogy segítse a korai szakaszban történő diagnózist különösen a rákos megbetegedések területén, a tumor marker vizsgálatok innovatív alkalmazásával.

A Remete72 Magánrendelő több, mint egy egészségügyi intézmény; egy olyan hely, ahol az Ön és családja egészsége kerül előtérbe, ahol a modern technológia és a szakértelem találkozik, hogy a legmagasabb szintű ellátást nyújthassuk.

Miért várna, amíg tünetei súlyosbodnak? Bízza egészségét szakértő csapatunkra, akik nagy tapasztalattal működtetik a legmodernebb technológiájú diagnosztikai eszközeinket.

A Remete72 Magánrendelő kiemelt szolgáltatásai

  • Labordiagnosztika: Korszerű eszközparkunkkal és szakképzett csapatunkkal a legpontosabb eredményeket biztosítjuk, hogy időben felfedezhessük a rejtőzködő egészségügyi problémákat.
  • Szívbetegségek Korai Felismerése: Szívünk egészsége kiemelten fontos. A kockázati tényezők felismerésével, és a speciális EKG, illetve 24 és 72 órás Holter vizsgálatunkkal olyan tényezőket tudunk felismerni, amelyek a szív fiziológiai állapotát veszélyezteti.
  • Daganatos Betegségek Korai Felismerése: A korai diagnosztika kulcsfontosságú a daganatos megbetegedések sikeres kezelésében. Labordiagnosztikai eljárásaink egyedülálló betekintést nyújtanak, segítve a korai stádiumú daganatok azonosítását. Panaszok és pozitív eredmények esetén képalkotó vizsgálatokkal folytatjuk a kivizsgálást.

Laborvizsgálatok minden korosztály számára

Évente egyszer, életkortól függetlenül, célszerű egy teljes laboratóriumi vizsgálatot elvégeztetnünk, mely magába foglalja a teljes vérképet, az anyagcsere paramétereit, a máj és a vese funkcióinak, valamint a vizelet vizsgálatát. Ezen értékekből kikövetkeztethetővé válik egészségügyi állapota, valamint az esetleges megbetegedések, mely által pontosan tudhatja, milyen szakorvoshoz kell fordulnia és milyen további vizsgálatokon érdemes részt vennie.

Ezen túlmenően a Remete72 Magánrendelőben elérhetőek specifikus, életkortól, vagy egészségügyi állapottól függő laboratóriumi csomagok. A sok lehetőség közül itt a kismamáknak szóló, trimeszterenkénti szűrőcsomagot, illetve az 60+ korosztálynak szóló Senior szűrőcsomagot emeljük ki.

Szívbetegségek korai felismerése

Az EKG (elektrokardiográf) az egyik leggyakrabban végzett orvosi diagnosztikus vizsgálat, melynek során pontos képet kaphatunk a szív állapotáról annak elektromos aktivitása alapján. Ez egy fájdalommentes, alapvető kardiológiai vizsgálat, amely nemcsak a percenkénti szívverések számát mutatja, hanem információval szolgál a szív ingervezetési zavarairól, ritmuszavarról, szívizomzat károsodásról és a szervezet aktuális stressz-szintjéről is.

Az alap EKG vizsgálatot az orvosi rendelőben végezzük olyan esetekben, amikor a tünetek folyamatosan jelen vannak. De mi a megoldás, ha a tünetek nem folyamatosan vannak jelen, hanem kiszámíthatatlanul térnek vissza? Ebben az esetben egy rövid EKG vizsgálat általában nem elegendő a probléma feltérképezéséhez. Ha a tünetek időszakosan jelentkeznek, ki-be kapcsolnak, a 24, vagy 72 órás Holter EKG vizsgálat jelenti a megoldást.

A Remete72 Magánrendelőben a Holter vizsgálatot egy új generációs készülékkel végezzük, amelyet páciensünk visel 24, vagy 72 órán keresztül. A kisméretű – mindössze 30g súlyú – eszközt egyszerűen tapaszokkal rögzítjük a mellkasra a rendelőben. A készülék kábel nélkül működik, nem zavar a mozgásban, alvásban, bármilyen hétköznapi tevékenység végzésében.

Daganatos betegségek korai felismerése

A tumormarkerek olyan anyagok, amelyeket a test termel válaszul egy tumor növekedésére vagy amelyeket maga a tumor bocsát ki. A tumormarkerek szintjeinek mérése segíthet az orvosoknak felismerni a rákos folyamatokat még a tünetek megjelenése előtt. Ezzel lehetővé válik a korai beavatkozás, amely jelentősen növelheti a kezelés hatékonyságát.

A tumormarkerek jelen lehetnek a vérben, vizeletben, vagy magában a tumoros szövetekben is. Tehát nem minden tumormarker vizsgálható vérmintából, de a legáltalánosabb vizsgálati forma a vérből kimutatható tumormarkerek meghatározása. Egy-egy marker nem általánosságban jellemző a daganatokra, hanem specifikusan bizonyos daganattípusokra.

A Remete 72 Magánrendelő tumor market vizsgálatainak igénybe vételével Ön a legmodernebb labortechnológiát választja, amely maximalizálja a korai diagnózis esélyét és a sikeres kezelést.

Hol találja meg a Remete72 Magánrendelőt?

Címünk: Budapest, 1029 Máriaremetei út 72, Kertváros Üzletház, I. emelet

Nyitva tartásunk: hétfőtől péntekig, 07.00h – 13.00h

Telefonszámunk: 06 20 391 0999

Honlapunk: www.remete72.hu

Időpontot telefonon vagy honlapunkon keresztül kérhet, akár aznapra! Látogassa meg weboldalunkat, ahol árlistáinkat is megtalálja!

Jöjjön el a Remete 72 Magánrendelőbe, hogy megőrizhesse egészségét!

Dr. Vértes András, a Remete72 Magánrendelő szakmai vezetője

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek