Share on facebook
Share on email

200 kalandokkal teli nap Ausztria legnagyobb vidámparkjában!

Ausztria legnagyobb szabadidőparkja 145 000 m²-en kínál önfeledt szórakozást és izgalmas kalandokat az egész családnak.

A burgenlandi St. Margarethenben található Familypark a Ruszti-dombvidék szívében fekszik és a Fertő-tó körüli üdülőrégióban a családok egyik legkedveltebb célpontjának számít. Április 1-jétől pedig a Familypark újra megnyitja kapuit a vendégek előtt!

Familypark 2017 – Neusiedler See

Szórakozás az egész családnak

A Familypark négy élményvilágában – a Meseerdő (Märchenwald), az Élményvár (Erlebnisburg), a Falusi gazdaság (Bauernhof) és a Kalandsziget (Abenteuerinsel) tematikus részlegen – több mint 30 attrakció, valamint számos játék- és kalandpálya, mászási élmény és elektronikus színház kínál feledhetetlen kikapcsolódást minden korosztály számára. Ezenkívül a forró nyári napokon izgalmas vízi attrakciók gondoskodnak a kellemes felfrissülésről. Van bőven tennivaló. 😉

A 2022 nyarán megnyitott Hódvár (Biberburg) vadvízi hullámvasút a szabadidőpark egyik legizgalmasabb attrakciója. A vendégek egy fatörzsből kialakított csónakban ülve, vicces hódjeleneteket figyelhetnek meg, mielőtt egy felvonó segítségével 17 méteres magasságba emelkednének. Onnan 60 km/h-s sebességgel száguldhatnak a mélybe, hogy egy hatalmas csobbanással landoljanak a vízzel teli medencébe. Itt garantáltan senki sem marad szárazon!

A húsvéti nyuszi a Familyparkba látogat!

A szezon elején, április 8. és 10. között a Familypark húsvéti ünnepséget tart. A húsvéti nyuszi azonban elvesztette a húsvéti ajándékokkal teli kosarát. Pauli, a hód azonban fából készült tojásokat rejtett el a parkban és azokban olyan útmutatásokat, amelyek elvezetnek az ajándékkosárhoz. Tudnál segíteni a húsvéti nyuszinak és Filippónak megoldani a rejtélyt és megtalálni a kosarat? A segítségedért cserébe egy kis ajándékot kapsz és esélyt arra, hogy nyerj 4 éves bérletet magadnak és a családodnak!

Az izgalmas kaland után megnézheted a vicces gólyalábasokat vagy meglátogathatod a húsvéti nyuszit. Emellett biztos, hogy a bűvészünk is ámulatba tud ejteni benneteket. A Familyparkban húsvétkor is számtalan felfedeznivaló várja a vendégeket!

2023-as szezon

Április 1. – november 5.
A pontos nyitvatartási idő megtalálható a www.familypark.at oldalon.

Milyen jó, hogy van éves bérlet! Már évi háromszori parklátogatás esetén érdemes megvásárolni. Online vásárlás esetén pedig még 3 eurót is spórol!

Árak:
Napijegy 3 éves kortól: 29 eurótól az online áruházban
Gyermekeknek 3 éves kor alatt: ingyenes

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Elkészült a Volt egyszer Budán… II. kötete

Tavaly decemberben mutattuk be a Volt egyszer Budán… I. kötetét. A II. kerület helytörténeti kiadványa hatalmas siker lett. A teltházas bemutatót követően hetekig óriási érdeklődés mellett vásárolták a könyvet.

Mozdulj, Buda!

Családi foci a Panoráma sportközpontban április 21-én 9-től 13 óráig