Share on facebook
Share on email

1300 hátrányos helyzetű gyermeket és nagycsaládot szórakoztat a Baptista Szeretetszolgálat

Egyedi élményben részesülhetnek hátrányos helyzetű gyerekek gyereknap alkalmával a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében.

A Jótékonysági Gyereknapon a kicsik és nagyok cirkuszi előadást láthatnak „Csillagok, égbeli tűk” címmel a Fővárosi Nagycirkuszban, meglepetés sztárvendég kíséretében. A cirkuszi mutatványok után a budapesti Óriáskerékre is felülhetnek a csemeték. Budapest mellett vidékről is érkeznek, és sokan lesznek, akik még sosem vettek részt ilyen programokon, így életre szóló élményt szereznek nekik a szervezők. Sztárvendég Jász Andris, szaxofonművész és Kecskés Bence, gyorsasági motorversenyző, a gyermekek kedvence.

Hagyományteremtő céllal Gyereknapot tartanak sztárvendégekkel a Fővárosi Nagycirkuszban és a budapestiÓriáskeréken gyermekek részére, akik a főváros főbb nevezetességeit teljes körpanorámában láthatják. 

Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programszervezője elárulta, miért szervezi évről évre ezeket a jótékonysági eseményeket:

Fantasztikus élmény mindannyiunk számára, amikor a gyermekek jól érzik magukat, öröm sugárzik az arcukról. Ilyenkor az ország egész területéről jönnek a tanáraikkal, kísérőikkel együtt. Ezt a különleges élményt viszik magukkal, és utána hónapokon keresztül ezekről a kalandokról beszélgetnek. Természetesen további nagy élmény számukra, hogy az előadás végén kapnak egy szelet pizzát és játékot is, a Pizza King Premium és a Regio Játék támogatásával. Mivel gyermekotthonban nevelkedtem, így csodálatos érzés jót tenni. Engem az tesz boldoggá, ha örömöt okozhatok hátrányos helyzetű gyermekeknek – mondta az esemény főszervezője, Baricz Dezső.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek