Share on facebook
Share on email

Jótékonysági Mikulásnap a Baptista Szeretetszolgálat szervezésében

A Baptista Szeretetszolgálat programszervezője, Baricz Dezső évről-évről megszervezi a Jótékonysági Mikulásnapot.

A délelőtt folyamán a Fővárosi Nagycirkusz „Csodaláda” című 2 órás elődásán vehet részt 1300 hátrányos helyzetű gyermek, majd délután az Óriáskereket vehetik birtokba, és kapcsolódhatnak ki. Az 1300 tanuló megtekintheti Budapest főbb nevezetességeit teljes körpanorámában.

Az esemény támogatója a Pizza King Express, Melhem Saad, aki vendégül is látja a résztvevőket egy szelet pizzára. A Rauch Hungária és Márka Üdítőgyártó cégeknek köszönhetően üdítőkkel kedveskednek a tanulóknak. A Régió Játék támogatásával pedig minden gyermek ajándékot kap.

Az elmúlt 24 évben több mint százezer gyermek vehetett részt különböző, egyedülálló programokon Baricz Dezső segítségével. 2000-ben helyezkedett el a Baptista Szeretetszolgálatnál mint gyermekprogram szervező, azóta többször is kiemelték tevékenysége miatt. A hátrányos helyzetű csemetéknek folyamatosan gyűjt élelmiszereket, játékokat, és káprázatos programokkal lepi meg őket, egy kis időre kiszakítva őket a nehéz mindennapokból.

Időpont, helyszín:

  1. december 7. 10:00-13:00 – Fővárosi Nagycirkusz, 1146 Budapest, Állatkerti krt. 12/A
    14.00-17.00 Óriáskerék, 1051 Budapest, Erzsébet tér

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Elkészült a Volt egyszer Budán… II. kötete

Tavaly decemberben mutattuk be a Volt egyszer Budán… I. kötetét. A II. kerület helytörténeti kiadványa hatalmas siker lett. A teltházas bemutatót követően hetekig óriási érdeklődés mellett vásárolták a könyvet.