Share on facebook
Share on email

Április 24-én megnyílt a Klebelsberg Kastély Zsolnay Kávézója!

Pesthidegkút szívében, a Klebelsberg Kastélyban április végén nyílt meg a környék új találkozóhelye, a Zsolnay Kávézó & Bár.

A kastély aranykorának hangulatát idéző kávézóban a régmúlt korok eleganciája a modern ízlés és technológia tökéletes harmóniában találkozik. A kávézó berendezését a világhírű Zsolnay kerámiák ihlették, az enteriőr minden elemét a kifinomult ízlés, organikus formák, élénk színek és míves kidolgozás jellemzi.

A Zsolnay Kávézóban a letisztul és patinás belső mellett az igazi főszereplő nem más, mint a kávé, amit egyedi gyártású Zsolnay porcelán csészékből fogyaszthatnak a kedves vendégek. A frissen darált pörkölt kávé illata garantáltan elvarázsolja látogatóit. Itt a legmodernebb technológia, a magas minőségű kávé, valamint baristáink gondoskodnak arról, hogy minden vendég a legjobb minőségű kávé-élményben részesüljön, legyen szó egy tökéletesen készült eszpresszóról, egy lágy melange-ról vagy egy selymes cappuccinóról.

A Zsolnay Kávézó & Bár kínálatát a legfinomabb sütemények, frissen sült péksütemények teszik teljessé, melyeknek minden ízben érezhető az odafigyelés és a minőség. A Zsolnay Kávézó & Bár nem csak a kávé és a sütemények birodalma: a minőségi borok kedvelői a bár kiváló boraiból válogathatnak egy esti beszélgetéshez, ha pedig valami igazán különlegesre vágynak, ne habozzanak megkóstolni a bár itallapjáról az egyik különleges koktélt is.

A belső terek mellett árnyas terasz is várja egy frissítő limonádé egy meleg tea, vagy egy csésze habos kakaó kíséretében a pihenni vágyókat,  a kastély rózsakertje tökéletes kikapcsolódást nyújt a betérőknek, a kertben pedig a százéves fák árnyéka nyújt menedéket a város forgatagától.

Fedezze fel Budapest új ékszerdobozát és merüljön el a kastély aranykorának hangulatát idéző kávézó káprázatos világában!

Szeretettel várjuk egy jó kávéra, finom süteményre, egy pohár borra vagy koktélra Pesthidegkút szívében, a Zsolnay Kávézóban!

Zsolnay Kávézó & Bár: új ízek, örök emlékek!

https://klebelsbergkastelybudapest.hu/

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Gyereknapi programok a II. kerületben

Rengeteg gyereknapi programmal készülünk a Mechwart ligetben, a Máriaremetei Közösségi Ligetben, a Klebelsberg Kultúrkúriában és a Marczibányi Téri Művelődési Központban is!