Share on facebook
Share on email

Új márka a Duna Autónál

A Duna Autó széles márkakínálata ismét bővült, a világ elsőszámú elektromos járműgyártója, a BYD érkezett meg az Autóváros kínálatába.

Az óbudai központú vállalat által olyan megkerülhetetlen piaci szereplőt ismerhetnek meg az autózás kedvelői a Zay utcában, amely évek óta elkötelezett a környezetbarát és innovatív járművek iránt. A márka előremutató és elhivatott hozzáállása megegyezik azon értékekkel, amelyeket a Duna Autó, a régió meghatározó autókereskedő vállalataként is magáénak vall. Színes portfóliójának legújabb tagja az elektromobilitásra való áttérés és a folyamatos fejlődés iránti elkötelezettségének új mérföldköve.
 
Az immár 20 újautó márka értékesítésével foglalkozó Duna Autó vadonatúj BYD márkakereskedése prémium környezetben vonultatja fel legnépszerűbb és legmodernebb, az elektromos közlekedés új szintjét képviselő, magas minőségű BYD típusokat. A folyamatosan bővülő modellválaszték első képviselői hamarosan megérkeznek az Autóvárosba.

Testközelből is megismerhető, kipróbálható és megvásárolható a dinamikus SUV, az ATTO 3, a városi mindentudó DOLPHIN, a sportosan elegáns SEAL, valamint a sokoldalú kishaszongépjármű, az ETP 3.

Ismerje meg velünk, hogyan válhatott a BYD a globális elektromos autó piac vezető erejévé és milyen modellekkel érkezik Magyarországra!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek