Share on facebook
Share on email

A Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó ad otthont a GenerationZ fesztiválnak

Idén szeptember 27-28-án kerül megrendezésre a GenerationZ fesztivál, ahol két napon keresztül hazai és nemzetközi sztárok szórakoztatják a közönséget

A fellépők között megtalálható a bohócmaszkos Moriones, a sima dallamairól ismert Benisso X Hepi, a friss és energikus Lil Frakk, valamint az erőteljes vokáljáról híres BSW is. A szervezők a látogatók kényelmét szem előtt tartva arra kérik a résztvevőket, hogy lehetőség szerint tömegközlekedéssel érkezzenek a rendezvényre.

Idén fellép Moriones, aki egyedi hangzásával és bohócmaszkos előadásával villámgyorsan népszerűvé vált. Zseniális virtuozitással keveri a különböző műfajokat.

Benisso X Hepi is a fellépők között lesz, a sima dallamaikról és ritmikus ütemeikről ismertek, amelyek mindenkit táncra késztetnek, emiatt igazi fesztiválkedvencek.

Lil Frakk egy diplomás rapper, bár a nyelvvizsgát még nem szerezte meg. Négy lemezzel a háta mögött, készül a fellépésére. Sokan újhullámos előadónak tartják, ikonikus „AJJAJ” adlibjével. Azt mondják, „energikusan lebilincselő” a zenéjük.

BSW a zeneipar egyik legnagyobb neve, erőteljes vokáljaikról és hatásos dalaikról ismertek. Emellett sokoldalú és kedvelt előadók. Így ők is a fesztivál fellépői között színesítik majd fesztivált.

Szerezd meg a jegyeidet akár már most!

A koncert időpontja: 2024. szeptember 27-28.
Helyszíne: Városligeti Műjégpálya és Csónakázótó

Tekintettel arra, hogy a rendezvényre több ezer látogatót várunk, kérünk benneteket, hogy a zavartalan közlekedés biztosítása és a környezetünk védelme érdekében lehetőség szerint tömegközlekedéssel érkezzetek.”- Green Stage Production.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Színmű készült Klebelsberg Kunoné Botka Sarolta életéről

Hedry Mária Árnyéksors című drámájának ősbemutatóját június 14-én tartják a Klebelsberg Kastély Kamaraszínházában. A Klebelsberg Kuno felesége, Botka Sarolta életéről készült színmű az Összetartozás Ünnep Családi Fesztivál keretében mutatják be egy különleges helyszínen, a Klebelsberg házaspár egykori pesthidegkúti otthonában.