Share on facebook
Share on email

Közös ösztöndíj programot hirdet a Padthai és az activé FiberShake

Bárki valóra válthatja álmát

Július 5-től közel két hónapon keresztül lehet pályázni a Padthai és az activé FiberShake közös ösztöndíjára. A két cég úgy véli, a jó dolgok ott születnek, ahol az álmok akarattal és elköteleződéssel párosulnak. Így Magyarország területétől kortól és nemtől függetlenül bárki jelentkezhet a két millió forint összértékű ösztöndíjra, aki úgy érzi, már csak egy kis támogatásra van szüksége álma megvalósításához.

2023 nyarán egy különleges ösztöndíj programot hirdet meg a Padthai és az activé FiberShake csapata. Mindenkiben ott lapul egy örök fiatal, aki a megfelelő támogatással képes kitörni a komfortzónájából és megvalósítani rég dédelgetett álmát, vagy éppen megtenni az első lépeseket egy izgalmas és kihívásokkal teli új úton. Legyen szó egy továbbképzésről, az álom megvalósításához szükséges használati eszközről, egy oktatási programról, egy elérhetetlennek tűnő sport-felszerelésről vagy épp hangszerről, most minden álom egy karnyújtásnyira van

„Hiszünk abban, hogy az álmok megvalósíthatóak, és hiszünk a támogatás erejében. Ezért létrehoztunk egy ösztöndíj programot, amely lehetőséget nyújt arra, hogy a fiatalok vagy épp az idősebb korosztály tagjai elérjék az álmaikat, fejlődjenek a választott területükön. Az ösztöndíj segítségével támogatjuk és inspiráljuk az embereket, hogy kiteljesítsék tehetségüket és elkötelezetten dolgozzanak az álmaikért” – mondta Kanóczky Máté, a Padthai Wokbar ügyvezető tulajdonosa. – „Nagy öröm, hogy ezt az ösztöndíjat az activé Fibershake-kel közös együttműködésben hívjuk életre. Az activé FiberShake egy fantasztikus magyar fejlesztésű rost shake, amelynek sikertörténete tökéletesen illeszkedik az ösztöndíj célkitűzéséhez. Ez az activé FiberShake és a Padthai Wokbar közötti együttműködés szorosabbá teszi a kapcsolatunkat, és lehetővé teszi számunkra, hogy további értékeket és élményeket nyújtsunk a vendégeink számára. Hiszünk abban, hogy a minőségi étkezés és az egészséges életmód kiegészítik egymást, és ebben az együttműködésben mindkét márka hozzájárulhat a közös céljaink eléréséhez” – tette hozzá.

Sokunk életében van olyan, hogy egy meg nem valósult álmot dédelgetünk akár éveken, évtizedeken át. Volt idő, amikor az activé FiberShake-re is azt hittük, hogy sosem valósul meg, és csak az álmainkban, vágyainkban él tovább. A mi álmunk kemény munkával valósággá vált, ami a mai napig néha felfoghatatlan számunkra. Boldogsággal tölt el, hogy most mi adhatunk egy álom megvalósulásához támogatást, méghozzá egy olyan márkával karöltve, mint a Padthai, amit a kezdetek óta szeretünk. Az értékeink mellett a motivációnk is hasonló, hisszük, hogy egy gyors étkezés is lehet minőségi” – árulta el Vadász Fanni, activé FiberShake társalapító, kreatív igazgatója.

A Padthai és az activé FiberShake csapata július 5-től augusztus 31-én 23:00-ig várja a pályázatokat az active.padthaiwokbar.com oldalon. A pályázóknak mindössze annyit kell tenniük, hogy egy motivációs levél mellett bemutassák az álmukat, és meggyőzzék a két cég képviselőit elszántságukról, kitartásukról, kreativitásukról. A beérkezett pályaművek kiértékelése után szeptember elején derül ki, ki az az egy szerencsés, aki a kétmillió forintos ösztöndíjat elnyerte. A Padthai és az activé FiberShake a legkülönlegesebb álom megvalósulását is figyelemmel kíséri és beszámol majd róla, hogy ezzel is inspirálja és motiválja az embereket.

A pályázati feltételek részletes leírása: active.padthaiwokbar.com

A Padthai Wokbar-ról:

Európa egyik legszebb nagyvárosában élve saját bőrén tapasztalhatja meg mindenki, hogy az élet felgyorsult. Bármennyire is élvezzük a nyugati szemléletű, urbánus pezsgést, egyre többekben merül fel az igény a keleti kultúrák felől áramló nyugalomra. A Padthai Wokbar elhatározta, hogy szembe megy az eddigi paradigmákkal és bebizonyítja, hogy egy gyors étkezés is lehet minőségi és egészséges. A Padthai Wokbar a tökéletes egyensúlyt, a sokoldalúságot képviseli, mert hisz benne, hogy amit eszünk, az befolyásolja a napunkat, egészségünket és az egész életünket. Kínálata épp ezért változatos, mégis állandó; egészséges, mégis élvezetes; gyors, mégis tápláló. Egy friss, forró, látványos kényeztetés, ázsiai autentikussággal, európai minőségben elkészítve. Éttermeikben friss alapanyagokból állíthatja össze kedve szerint mindenki a számára legfinomabb ételeket, amelyek bármilyen életmódba beilleszthetők, legyen szó vegetariánus, vegán, gluténmentes étrendről, esetleg inzulinrezisztenciáról vagy laktózérzékenységről.

Az activé FiberShake-ről:

Az activé FiberShake egy magyar fejlesztésű, ínyenc rost shake, amely bélflórabarát összetevőkből és 100%-ban természetes alapanyagokból készül. Egyetlen adag FiberShake órákra eltelít és biztosítja az ajánlott napi rost szükségletünk egyharmadát. Az activé FiberShake célul tűzte ki, hogy olyan termékeket fejleszt, amelyek támogatják a bélflóra és emésztés megfelelő működését. Az activé FiberShake elérhető nyolcféle ízben a márka weboldalán és a legnépszerűbb drogériákban.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Badacsonyi borok zajos sikere a New Yorkban

A Badacsonyi borvidék legnagyobb szabású eseménye immáron tizenharmadik alkalommal költözött Budapestre egy napra és az előző évekhez hasonlóan ismételten hatalmas sikert aratott.

Turbulenciát hoz a nyuszi

Húsvét előtti kerekasztal beszélgetését a tavaszi napéjegyenlőségre időzítette a Magyar Édességgyártók Szövetsége – az édességpiaci alapanyaghelyzet azonban korántsem ilyen kiegyensúlyozott.