Share on facebook
Share on email

Töltődjön fel Budapesttől egy órányira az Eleven Hotelben****!

Az Eleven Hotel*** Jászárokszálláson, Jász-Nagykun-Szolnok megyében, Budapesttől mindössze 1 órányi, az M3-as autópályától pedig negyedórányi autóútra várja Önt egy kellemes pihenésre, hogy feltöltődve, elégedett Vendégként térhessen vissza otthonába!

A hotel 14 szobával várja a kikapcsolódásra vágyó Vendégeket és az üzleti célból, a környék vállalkozásaihoz látogató utazókat. Az aktív kikapcsolódásra vágyókat fitnesztermünk, valamint squash- és teniszpályánk várja, míg a pihenést wellness részlegünk finn- és infraszaunája, továbbá gőzkabinja biztosítja. Tárgyalótermünk tréningek, meetingek és továbbképzések színvonalas lebonyolítását teszi lehetővé minőségi, szép környezetben, magas technikai felszereltséggel.

Bízunk benne, hogy honlapunk felkelti érdeklődését szállodánk és szolgáltatásaink iránt, és mihamarabb személyesen is alkalmunk nyílik köszönteni Önt Vendégeink között és bemutatni, mennyi lehetőséget nyújtunk aktív kikapcsolódásához vagy éppen rendezvénye lebonyolításához!

Az Eleven Hotel*** 14 db kényelmes, modern berendezésű szobával várja Vendégeit Jászárokszálláson, ahol wellness részleg, fitneszterem, squash-és teniszpályák gondoskodnak a teljes körű kikapcsolódásról.
A hotel 37 m2-es konferenciaterme ideális helyszínt biztosít különböző céges rendezvények számára.

Kedvezményes ajánlataink:

Édeskettesben

Tavaszi pihenés

Hétvége a családdal

2+1 éjszaka együtt

Elérhetőségeink:

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Irány a zöld!

Vár téged is az egyik legszebb és legfelkészültebb kerékpárosbarát térsége az országban!