Share on facebook
Share on email

Öko Zsibongó Family-Több, mint Baba! Több, mint mama! Több, mint gyerekvállalás!

Családi edukációs eseményünk középpontjában a családi öko tudatosság, tudatosság, családtervezés, várandóság, baba ápolás, és egészségtudatosság áll.

Miként lehet finom, ami egészséges? Vega, vegán és mentes étkezés és megoldások piactere az Öko Zsibongón! Gyere el és kóstolj! Tanulj! Érezd jól magad! Vásárolj kedvező áron, közvetlenül a gyártóktól, termelőktől! Kerttől az asztalig!

Család tervezéstől a szülővé válásig- hogyan lehet ezt jól csinálni? Az ország első számú Öko rendezvénye ezúttal a leendő és gyakorló szülőknek, családoknak kíván segítséget nyújtani profi szakemberek, partnerek segítségével, kiállítókkal és workshopokkal!

…Mert ez nem csak egy program, hanem:

Több, mint tervezés! Több, mint megoldás! Több, mint élelem! Több, mint kerttől az asztalig! Több, mint szépségápolás! Több, mint tapasztalat! Több, mint segítség! Több, mint szeretet! Több, mint figyelem!

Miben segíthetek? címmel tart előadást V. Kulcsár Ildikó, Magyar Köztársasági Érdemrend Lovagkeresztjével kitűntetett író-újságíró, a Nők Lapja vezető munkatársa, aki a tőle megszokott iróniával és szeretettel beszél a gyermekszületés és kisgyermeknevelés okozta örömökről és családi krízisekről.

A Promobox jóvoltából ingyenes Babaváró és Édes kisbabám csomagok kerülnek átadásra a várandós kismamák, anyukák számára.

Dobai Ági diétás séf jóvoltából pedig megtudhatjuk, hogyan kell helyesen étkezni várandósan, mit egyen a gyerek, mit adjunk a kisbabának. A helyszínen pedig finom és egészséges falatokat is készít!

Miért a Bio? címmel Dr. Roszík Péter egyetemi docens, a Biokontroll elnökével beszélgetünk.

Szeress felelősséggel! Azt adod a gyermekednek, ami vagy! Mester Attila a leukémiából felépült apuka és a MesTerápia könyv szerzője pedig elmondja, hogyan mentette meg házasságát és hogyan neveli felelősségteljesen gyermekeit.

A részvétel regisztrációhoz kötött! Regisztrálni a www.okozsibongo.hu weboldalon lehetséges! Aki regisztrál és eljön, az egy 35.000 Ft értékű ajándékutalványt kap, amit beválthat egy luxus, Holt-tengeri ásványokban gazdag arckezelésre.

Öko Zsibongó Family

2023. március 26. 11-17 óra

Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központban (1135 Budapest, Szabolcs utca 33-35. a volt Szabolcs utcai kórház helyén)

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

XXVI. Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál – Búcsúztassuk együtt a nyarat!

Idén 26. alkalommal nyitja meg kapuit a Klebelsberg Kultúrkúria a Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál, ahol augusztus 29. és szeptember 1. között koncertekkel, színházi előadásokkal, kiállításokkal, foglalkozásokkal és játékokkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Búcsúztassuk el a nyarat és töltődjünk fel együtt az őszre művészettel!