Share on facebook
Share on email

Az autómegosztást már kicsiként is el lehet kezdeni

Együttműködés a GreenGo és II. kerület között

Ingyenes regisztráció a kerületben élőknek, és új kisautókat oszthatnak meg egymással a gyerekek több kerületi játszótéren.

Rengeteg lehetőség rejlik a megosztáson alapuló szolgáltatásokban, és ez különösen igaz az autómegosztásra.

A GreenGo által nyújtott szolgáltatás fenntarthatóbb, sok esetben olcsóbb és kényelmesebb is lehet, mint saját autó vásárlása és használata. Tudjuk, hogy autóra szükség van, de azt is tudjuk, hogy nem mindig. Minél többen veszik igénybe, minél inkább elterjed a kerületben is a carsharing, annál több autót helyettesít a rendszer, és csökkenthetőek a torlódások, ráadásul így juthat egy-egy autóra több parkolóhely

Programunk egyik eleme volt, hogy szorosabbra fűzzük carsharing szolgáltatókkal a kapcsolatot, és örömmel jelenthetjük be, hogy a II. kerületi lakosok október 2-től november végéig ingyenesen regisztrálhatnak a GreenGo szolgáltatásaira, ha a regisztráció során megadják a „GG-BUDA” kuponkódot.

Bízunk benne, hogy az akciónak és az együttműködésnek köszönhetően egyre többen veszik igénybe a szolgáltatást városrészünkben, és ennek jótékony hatásait is egyre inkább érezhetjük!

Köszönöm, Ádám Boglárka vezérigazgatónak, hogy aláírhattuk az együttműködést!

Nemcsak kedvezményhez jutnak a II. kerületi lakosok, hanem 5 kerületi játszótérre (Mechwart liget, Közösségi liget, Fenyves park, Zsigmond tér, Adyliget) érkeznek új kisautók a GreenGo jóvoltából, így kiegészül a gyerekek által használható „kismotorflotta”, és valódi autókat oszthatnak meg egymás között.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

XXVI. Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál – Búcsúztassuk együtt a nyarat!

Idén 26. alkalommal nyitja meg kapuit a Klebelsberg Kultúrkúria a Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál, ahol augusztus 29. és szeptember 1. között koncertekkel, színházi előadásokkal, kiállításokkal, foglalkozásokkal és játékokkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Búcsúztassuk el a nyarat és töltődjünk fel együtt az őszre művészettel!