Share on facebook
Share on email

Adjuk a Barka Állatsimogatónak a megunt töklámpásokat

Ne dobd a kukába! Adjuk az állatsimogatónak! Gyűjtőpontokat hozunk létre, és eljuttatjuk a Barka Állatsimogatónak a megunt töklámpásokat!

Idén is biztosítjuk a lehetőséget arra, hogy ha maradt otthon jobb állapotú megunt töklámpás, akkor azt átadhatják gyűjtőpontjainkon, és mi továbbítjuk a Barka Állatsimogatónak.

Így nincs szükség a szépen kifaragott tökök kidobására, hiszen azok hasznosulhatnak részben takarmányként, részben játékként.

Kérjük, csak olyan tököt hozzanak, amiben nincsenek pálcikák vagy fogpiszkálók, nem viaszosak és még jó állapotban vannak! Illetve ha tehetik, jövőre használjanak led mécseseket, így még könnyebb lesz hasznosítani a faragott tököket!

Hozzák el megunt töklámpásokat a Marczibányi Téri Művelődési Központ vagy a Klebelsberg Kultúrkúria gyűjtőpontjához péntek 10 órától nyitvatartási időben vasárnapig.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

XXVI. Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál – Búcsúztassuk együtt a nyarat!

Idén 26. alkalommal nyitja meg kapuit a Klebelsberg Kultúrkúria a Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál, ahol augusztus 29. és szeptember 1. között koncertekkel, színházi előadásokkal, kiállításokkal, foglalkozásokkal és játékokkal várjuk a kicsiket és nagyokat egyaránt! Búcsúztassuk el a nyarat és töltődjünk fel együtt az őszre művészettel!