Share on facebook
Share on email

A 10 Éve sikeresen működő Csak a Nőknek Női Klub ünnepel

A Csak a Nőknek Magazin Női Klubja örömmel jelenti be közelgő eseményét.

Itt találkozhatnak a vendégek V. Kulcsár Ildikóval, Bodrogi Enikővel, Dr. Sandra Sándorral, Stella Nelly stílus tanácsadóval, Dobai Ági diétás séffel  és több kiváló egészség-,  és környezettudatos szakemberrel.

Szeretettel várunk mindenkit egy inspiráló összejövetelre, mely során érdekes beszélgetéseket, egészségügyi tanácsokat és ínycsiklandó gasztronómiai élményeket kínálunk.

Téma: A „Mañana” lelke

Csatlakozz hozzánk, hogy mélyebben megismerjük a „mañana” lényegét, egy spanyol kifejezést, mely a jelen pillanatban való könnyed életvitelt és nyugalmat jelképezi. V. Kulcsár Ildikó elbűvölő történeteivel a Dominikai Köztársaságról megosztja velünk bölcsességét, hogyan lehet ezt az életfilozófiát beépíteni mindennapi rutinunkba.

A 90. születésnapján Bodrogi Gyulát dallal köszöntő Bodrogi Enikő is megosztja velünk gyerekkori élményeit, sőt dalol is nekünk.

Egészségügyi tippek:

Dr. Sandra Sándor professzor egészségügyi és wellness-témában, a hagyományos gyógymódoktól, a legkorszerűbb technikákig. segít minket eligazodni. A résztvevők egészségügyi felmérések, diagnosztikák, felüdítő masszázs és kézápolás közül válogathatnak a helyszínen.

Stílus és divat szakértőnk, Stella Nelly, a helyszínen ad ízelítőt a tavaszi trendek színei és stílusirányzataiból.

Gasztronómiai vásár: Kerttől az asztalig

Érzékszerveidet kényeztesd a legfinomabb húsokkal és kézműves finomságokkal a gasztronómiai vásárunkon, melyen helyi termelők legjavát kínáljuk.

Étkezési problémákra pedig, Dobai Ági diétás séf nyújt segítséget.

Esemény részletei:

Dátum: 2024. április 25. (csütörtök)

Kezdés: 17:00 (az ajtók már 16:00-tól nyitva állnak)

Helyszín: Országos Múzeumi Restaurálási és Raktározási Központ „C” épülete (Szabolcs u. 33-35, Budapest, 1135)

Ne hagyd ki ezt az alkalmat, hogy egy inspiráló délután-estén részt vegyél velünk, ahol kapcsolódhatsz, tanulhatsz és felfedezheted a „mañana” életstílus varázsát.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Gyereknapi programok a II. kerületben

Rengeteg gyereknapi programmal készülünk a Mechwart ligetben, a Máriaremetei Közösségi Ligetben, a Klebelsberg Kultúrkúriában és a Marczibányi Téri Művelődési Központban is!