Share on facebook
Share on email

9. Hidegkúti családi piknik a Máriaremetei Közösségi Ligetben

Április 20-án 14 órakor kezdődik a 9. Hidegkúti családi piknik a Máriaremetei Közösségi Ligetben.

Szeretettel várunk minden környékbeli, vagy távolabbi szomszédunkat, hogy egy vidám délutánt töltsünk együtt az igazán kivételes adottságokkal rendelkező Máriaremetei közösségi ligetben.

A Hidegkúti Családi Iránytű rendezvényén kézműves foglalkozások, pecsétgyűjtés, színpadi produkciók és tombolasorsolás várja az érdeklődőket.

Célunk, hogy a szórakozás mellett egy helyre gyűjtsük a környék kulturális lehetőségeit, hogy mindenki megismerhesse azokat.

Ideje a nyári táborozási lehetőségeknek is utánajárni. Mi azokat is igyekszünk idehozni, hogy már most ki-ki kiválassza a számára megfelelőt.

Kicsik és nagyok egyaránt aktívan tölthetik majd a délután, hiszen nemcsak szemlélődni lehet majd és a színpadi programokban gyönyörködni, hanem ki is próbálni a dolgokat.

Velünk lesznek a programjaink elmaradhatatlan részét jelentő tűzoltók és az aktivitást ismét pecsétekkel jutalmazzuk majd.

Este pedig a nap megkoronázásaként értékes nyeremények találnak gazdára a tombolasorsoláson.

A családi pikniken 18 órától kedvezményesen lesz megvásárolható a II. kerület frissen megjelenő helytörténeti kiadványa, a Volt egyszer Budán… II. kötete.

Ha jelentkezni szeretnél, mert olyan tevékenységet végzel, amit szeretnél a nagyközönségnek is megmutatni, akkor kérlek írj az agi@csaladiiranytu.hu e-mailre! 

9. Hidegkúti Családi Piknik | Facebook

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Gyereknapi programok a II. kerületben

Rengeteg gyereknapi programmal készülünk a Mechwart ligetben, a Máriaremetei Közösségi Ligetben, a Klebelsberg Kultúrkúriában és a Marczibányi Téri Művelődési Központban is!