Share on facebook
Share on email

Egy igazán környezetbarát kriptovaluta: LiveGreen Coin (LGC)

Az LGC mögött álló tapasztalt európai csapat, amely blockchain szakértőket, fejlesztőket, üzleti specialistákat és tanácsadókat foglal magában, november 1-jén bejelentette azt az új közép-európai kezdeményezést, amelynek célja a kriptovaluta piac környezettudatos és zöldközpontú megreformálása.

„Nagy örömmel és izgalommal tölt el bennünket a bejelentés, hogy elindítottunk egy új projekt alapú kriptovaluta ökoszisztémát, amely projektmegoldásokat nyújt a környezetkárosítás lehető legnagyobb mértékű elkerülésével”- mondta Kun Róbert a LiveGreen Coin ügyvezetője és alapítója. „Mi lenne, ha a világ megmentése nemcsak jó érzésekkel töltené el, hanem anyagilag is megjutalmazná Önt? Mi lenne, ha a jó ügyekhez való hozzájárulás nem járna állandó költségekkel?

Majd kiemeli: „a környezet védelme nehéz projekt, ezért feltétlenül szükségesnek tartjuk, hogy kripto és környezetbarát közösséget építsünk és egy ehhez kapcsolódó szociális hálót alakítsunk ki.”

A projekt mögött a osztrák alapítású HAPPY PANDA Handels GmbH és hozzá csatolt nemzetközi vállalkozások állnak, mi több még a token részvényként is funkcionál a Happy Pandában, így még korai állapotában lehet a telekommunikációs vállalkozásnak a profitjából részesülni. Emellett egy olyan pályázati ökoszisztéma az alapja, ami részben a befektetők által vezérelt (DAO – Decentralizált autonóm szervezet), részben pedig az LGC vezetése által elbírált Non és For-profit pályázatok részesülhetnek.

„Emellett célunk egy olyan közösségi platform létrehozása, amely egy kereskedési platform (marketplace) és közösségi profil ötvözete. Ez egy kriptobarát platform, ahol elővizsgálattal szűrésre kerülnek a hirdetések a sok kellemetlen visszaélés végett. Szeretnénk egy olyan platformot létrehozni, ahol ténylegesen biztonságba érezheti magát a felhasználó és természetesen ennek alapja lesz az LGC Token.” – tette hozzá az alapító.

Földünknek arra van szüksége, hogy azonnali lépéseket tegyünk egy zöld és fenntartható környezet irányába, vagy ahogy azt Leonardo DiCaprio megfogalmazta: „Földünk sürgős vészhelyzetben van és itt az ideje, hogy felébredjünk és lépéseket tegyünk!”

Egyetértünk Vitalik Buterinnel, az Ethereum alapítójával, aki ügy véli, hogy a „proof-of-stake” (PoS) modellre történő áttérés a megfelelő irány a kriptovaluták óriási szénlábnyomának csökkentésére.

Kapcsolat:
Web: www.livegreencoin.com
Email: info@livegreencoin.com
Social media:
Telegram: t.me/livegreencoin_english & t.me/LiveGreen_HU
Twitter: twitter.com/LiveGreenCoin1
Instagram: instagram.com/livegreencoin_official/

Háttér:
HAPPY PANDA Handels GmbH
A-1010 Vienna Opernring 1, Top R 745-747 Austria
T: + 43 676 4824897
mail: info@pandatech.at

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek