Share on facebook
Share on email

Alakítsuk együtt a jövőnket!

Planet Budapest 2021 – Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó

Hamarosan kezdetét veszi a visegrádi országok első közös fenntarthatósági rendezvénye, a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó 2021. november 29. és december 5. között. A már ismert problémákon túllépve a Planet Budapest 2021 többek között arra a kérdésre keresi a választ, hogyan tudjuk megőrizni világunkat gyermekeinknek. A kilátogatókat a HUNGEXPO teljes területén egész napos családi programok várják, bemutatva Bolygónk állapotát és azokat az izgalmas és érdekes megoldásokat, amelyek választ adnak korunk kihívásaira.

A Planet Budapest 2021 Te Bolygód – Közönségprogramok a fenntarthatóságról 11 helyszínen, 66 installáció segítségével mutatja be mik a felelős fogyasztás alapjai, hogyan formálhatják a jövőt a jelen innovációi.

Mindeközben a Fejlődés Harmóniában a Természettel – Fenntarthatósági Expó 20 ezer négyzetméteres kiállítási területén közel 170, a visegrádi országokból érkező kiállító mutatja majd be fenntartható innovációit, termékeit és szolgáltatásait. A két esemény 2021. november 30-ától minden nap 9:00 és 18:00 óra között látogatható.

Az aktuális híreket, valamint a járványügyi és látogatói tájékoztatót megtalálja az esemény honlapján, valamint a Planet Budapest 2021 Facebook és Instagram oldalain.

Látogasson el a jövő kiállítására november 29. és december 5. között!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Energiaválság

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester Facebook bejegyzését közvetítjük.

Beton helyett zöld

Elkezdődött a Margit körút zöldítése. 3248 db évelő és 1970 db hagymás növény ültetését kezdtük, és legalább egy tucat fát fogunk ültetni az érintett területen, a Margit körút páros oldalán – írja Őrsi Gergely II. kerületi polgármester Facebook bejegyzésében.