Share on facebook
Share on email

Alakítsuk együtt a jövőnket!

Planet Budapest 2021 – Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó

Hamarosan kezdetét veszi a visegrádi országok első közös fenntarthatósági rendezvénye, a Planet Budapest 2021 Fenntarthatósági Expó és Világtalálkozó 2021. november 29. és december 5. között. A már ismert problémákon túllépve a Planet Budapest 2021 többek között arra a kérdésre keresi a választ, hogyan tudjuk megőrizni világunkat gyermekeinknek. A kilátogatókat a HUNGEXPO teljes területén egész napos családi programok várják, bemutatva Bolygónk állapotát és azokat az izgalmas és érdekes megoldásokat, amelyek választ adnak korunk kihívásaira.

A Planet Budapest 2021 Te Bolygód – Közönségprogramok a fenntarthatóságról 11 helyszínen, 66 installáció segítségével mutatja be mik a felelős fogyasztás alapjai, hogyan formálhatják a jövőt a jelen innovációi.

Mindeközben a Fejlődés Harmóniában a Természettel – Fenntarthatósági Expó 20 ezer négyzetméteres kiállítási területén közel 170, a visegrádi országokból érkező kiállító mutatja majd be fenntartható innovációit, termékeit és szolgáltatásait. A két esemény 2021. november 30-ától minden nap 9:00 és 18:00 óra között látogatható.

Az aktuális híreket, valamint a járványügyi és látogatói tájékoztatót megtalálja az esemény honlapján, valamint a Planet Budapest 2021 Facebook és Instagram oldalain.

Látogasson el a jövő kiállítására november 29. és december 5. között!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek