Share on facebook
Share on email

Újra Indul a Kaláka-klub

A rajongók nagy örömére egy év szünet után ismét Kaláka koncert lesz a Marczibányi Téri Művelődési Központ színháztermében!


Október 30-án, a hónap utolsó szombatján 19 órakor a hagyomány szerinti akusztikus felnőtteknek szóló koncert vendége ezúttal Palya Bea lesz, akihez régi kapcsolat fűzi az együttest. Az énekesnő a Kaláka fesztiváljain, jubileumi koncertjein, de a Marczin is többször fellépett már vendégművészként. Az újranyitó klubesten a jól ismert Kaláka-slágerek mellett eddig nem hallott, közösen énekelt dalok is elhangzanak.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

MEGKEZDTE 2022/23-AS ÉVADÁT A DUDA ÉVA TÁRSULAT

14. évadát kezdte meg a Duda Éva Társulat, az elmúlt évben több mint tíz ezer nézőnek játszottak, számos nemzetközi és hazai fesztiválon szerepeltek Kapolcstól Šibeniken át, Kölnön keresztül egészen a világ egyik kulturális központjáig, New Yorkig. Az idei évad mozgalmasan indul, Duda Éva vendégművészként már többször dolgozott a Vígszínházban, ahol most Franz Kafka: A kastély című művének nem mindennapi színpadi adaptációjához készít különleges és egyedi mozgásvilágot. Az együttes évadának legfontosabb eseménye egy új bemutató, amely igazi kuriózumnak ígérkezik a repertoárban. A Társulat vezetője egy teljesen új koncepció mentén foglalkozik újra Frida Kahlo művészetével, amely a Nemzeti Táncszínházzal együttműködésben kerül bemutatásra a FRIDA, AZ ÉLET MÚZSÁJA. Mindeközben a szervezet rövidesen támogatói kampányba kezd a fennmaradás és a hosszú távú működés megsegítésére.