Share on facebook
Share on email

Újra GinUP a Haris Parkban

Buda kedvenc garden party sorozata visszatér

Május 25-én újraindul a már hagyománnyá vált nyáresti lazítás, a Haris Park GinUP garden party sorozata lenyűgöző környezetben, Buda exkluzív találkozóhelyén. A Marczibányi tér ikonikus kastélyának hatezer négyzetméteres lélegzetellálító kertjének árnyas fái alatt üdítő élmény kipihenni egy munkanap fáradalmait barátok, ismerős arcok társaságában, ahol könnyed hangulat, megkapó környezet és természetesen hűsító italok várják az érkezőket!

Az idei nyár 3 GinUP alkalmat tartogat: május 25, június 15, július 13 – mindig szerdánként, 19:00 órától. A szervezők idén izgalmas újításokkal is érkeznek: a forró nyári estéken a hangulatot nemcsak az izgalmas DJ szettek adják, hanem Warm Up by Wallis Motor címmel „bemelegítő beszélgetésekkel” indul minden program Schiffer Miklós, a hazai társaság élet központi alakjának, a Wallis Motor márkanagykövetének vezetésével.

A beszélgetések során rendhagyó témákról, mindannyiunk életét érintő aktuális trendekről, felvetésekről, gazdasági vagy épp kulturális kérdésekről esik majd szó. A beszélgetőpartnerek  között lesz Blaskó Nikolett, aki a trendekről és brandekről fog nyilatkozni, Szalay-Berzeviczy Attila, aki napjaink gazdasági trendjeit boncolgatja és helyezi hazai kontextusba, egy alkalommal pedig a MOME vendégelőadója tágítja a teret azzal kapcsolatos víziókkal, hogy mit tartogat számunkra a jövő.

Az est főszereplője ezen kívül természetesen idén is a Haris Gin, a Ház saját itala lesz, melyet akár tisztán, akár izgalmas koktélként is fogyaszthatunk. Az Opera Gin és a Haris Park kollaborációjából született italkükönlegesség páratlan mediterrán ízeket tartalmaz: sevillai narancs, grapefruit, kardamom és gyömbér gazdagítja a garantáltan frissítő italt.

Ha egy felhőtlen, nyár esti lazításra vágysz Buda elegáns törzshelyén, akkor vésd be a naptáradba mindhárom GinUP dátumot és regisztrálj előre, hogy biztosítsd a helyed. A garden party eseményre belépő nincsen, azonban a részvétel regisztrációhoz kötött, amely a www.harispark/ginup oldalon lehetséges.

A vendégek kényelmes hazajutásáról a Haris Park partnere és a garden party sorozat támogatója, a Wallis Motor gondoskodik.

A Warm Up by Wallis Motor beszélgetések programja:

Május 25. I Globális pénzügy, gazdaság & háború

beszélgetőpartner: Szalay-Berzeviczy Attila – közgazdász, a Budapesti Értéktőzsde korábbi elnöke

Június 15. I Brandek & trendek

beszélgetőpartner: Blaskó Nikolett, az ACG reklámügynökség alapító ügyvezetője

Július 13. I Design + Future

beszélgetőpartner: a MOME vendégelőadója

Az Gin UP garden party sorozaton a frissítő koktélok mellett az esemény visszatérő lemezlovasai is gondoskodnak a felhőtlen hangulatról:

Május 25. ANDREW J & MM

Június 15. MATZUGA (DE) & MM

Július 13. ANDREW J feat CELECTRO & MM 

További információ és regisztráció: harispark.hu/ginup

Facebook: harisparkbudapest

Instagram: @harispark_budapest

A facebook eseményhez itt tudsz csatlakozni!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

„100 éve a Városmajorban” – Jubileumi programok a Városmajori Szabadtéri Színpadon

A Városmajori Szabadtéri Színpad fennállásának 100. évfordulóját még az eddiginél is gazdagabb programkínálattal és meglepetésekkel ünnepli 2022-ben. A centenárium fő attrakciója a színház saját produkciója: Nyáry Krisztián és Horváth János Antal erre az alkalomra írt darabja, a SZÁZ ÉV MAJOR, avagy az eszméimet nem cserélem című titkos irodalmi mulatság és kesergés, mely július végén kerül bemutatásra.

Idén nyáron a Velencei-tónál, a Tisza-tónál és a Balatonnál is összekötik a kultúrát a sporttal: startol a Magyar Tavak Fesztiválja

A Magyar Tavak Fesztiválját érdemes választania annak, aki 2022 nyarán a kultúrát és a természet közelségét szeretné ötvözni. Az immár három különböző helyszínen jelentkező programsorozat a hazai és a nemzetközi könnyű-, klasszikus és jazz zenei élet legnívósabb előadóit hozza el a tópartokra. Június 24–25-én a Velencei-tónál, július 29–30–31-én a Tisza-tónál, augusztus 26-án pedig a Balatonnál lesz megtalálható az egyre népszerűbb fesztivál.

Barcelona Gipsy balKan Orchestra

A Barcelona Gipsy balKan Orchestra a Balkán, a közel-keleti és a mediterrán dallamok őszinte újraértelmezésével szól közönségéhez a május 14-i koncerten, a Várkert Bazárban. A zenekar egyesíti tagjai művészeti különbözőségét, amelyet Barcelona élénk zenei kultúrája tesz még gazdagabbá. A cigány-jazz vibrálásával, a rock’n’roll energiájával és a klasszikus zene eleganciájával ötvözik a Balkán, a katalán-ibériai, a görög, az olasz, az orosz és a Közel-Kelet zenéit.