Share on facebook
Share on email

Szívet melengető, romantikus és humoros vígjátékkal indul advent első hétvégéje!

A NAGYKARÁCSONY c. film már a mozikban!

Csütörtöktől játsszák a mozikban Tiszeker Dániel második nagyjátékfilmjét, a Nagykarácsonyt, amitől garantált az ünnepi hangulat! Az első magyar karácsonyi vígjátékban Ötvös András, Zsigmond Emőke, Pokorny Lia, Scherer Péter, Szabó Kimmel Tamás, Rujder Vivien, Csuja Imre, Szerednyey Béla és Mészáros Máté gondoskodnak a könnyed szórakozásról.

Arnoldnak a veszély az élete, de most a szokásosnál is nagyobb kockázatot vállal. A lánglelkű tűzoltó, minden kollégája példaképe, karácsony előtt meg akarja kérni a barátnője kezét – nem is akármilyen körítéssel. A romantikus esemény azonban katasztrófába torkollik: nem csak a szívét törik össze, hanem egy furcsa baleset hatására még tériszonyos is lesz. Ennél nagyobb csapás nem érhet tűzoltót. Eddig életeket mentett, most egy karácsonyi vásárba száműzik egy gyermekelőadás tűzvédelmi ügyeletesének, ahol megismerkedik egy szuperlelkes tanító nénivel, Eszterrel.

Eleinte irtózik a vásártól és minden idegesíti, de a lelkes készülődés lassan rádöbbenti: nem csupán a tériszonyát kell legyőznie, hogy új életet kezdhessen. Az első magyar karácsonyi filmben szerencsére bármilyen csoda megtörténhet: a tűzoltó legyűri félelmeit és a körülötte felbukkanó többi furcsa, látszólag össze nem illő pár is egymásra talál. Hol történjen mindez, ha nem egy karácsonyi vásárban?

Hogy igazán teljes lehessen az ünnepi készülődés, Lábas Viki, a Margaret Island énekesnője, a filmben is hallható gyerekkórus, hazánk legsikeresebb filmzeneszerzője, Balázs Ádám és a dal szövegét író Szepesi Mátyás, a Konyha zenekar frontembere készült egy igazán különleges karácsonyi dallal és videóklippel, amit itt meg is tudtok nézni:

A Nagykarácsony díszbemutatóján pedig a stáb végre megünnepelhette kitartó munkáját és annak különleges eredményét, az első magyar karácsonyi filmet.

Korhatár: 12

Előzetes: https://youtu.be/EiPvZxr14TI

Nagykarácsony filmzenekar feat. Lábas Viki – Nagykarácsony videóklip: https://youtu.be/lj-RJIRtxbg

Facebook: https://www.facebook.com/NagykaracsonyFilm

Instagram: www.instagram.com/nagykaracsonyfilm

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

MEGKEZDTE 2022/23-AS ÉVADÁT A DUDA ÉVA TÁRSULAT

14. évadát kezdte meg a Duda Éva Társulat, az elmúlt évben több mint tíz ezer nézőnek játszottak, számos nemzetközi és hazai fesztiválon szerepeltek Kapolcstól Šibeniken át, Kölnön keresztül egészen a világ egyik kulturális központjáig, New Yorkig. Az idei évad mozgalmasan indul, Duda Éva vendégművészként már többször dolgozott a Vígszínházban, ahol most Franz Kafka: A kastély című művének nem mindennapi színpadi adaptációjához készít különleges és egyedi mozgásvilágot. Az együttes évadának legfontosabb eseménye egy új bemutató, amely igazi kuriózumnak ígérkezik a repertoárban. A Társulat vezetője egy teljesen új koncepció mentén foglalkozik újra Frida Kahlo művészetével, amely a Nemzeti Táncszínházzal együttműködésben kerül bemutatásra a FRIDA, AZ ÉLET MÚZSÁJA. Mindeközben a szervezet rövidesen támogatói kampányba kezd a fennmaradás és a hosszú távú működés megsegítésére.