Share on facebook
Share on email

Szeress bele az új konyhádba a Konyhakiállításon!

Ropogós gasztro- és designtrendek, francia kézműves tűzhelyek, hűtődivat bemutató és kiváló olasz bútorok

Vár a konyhák éves seregszemléje!

Ezen a linken már beszerezheted kedvezményes árú belépődet az eseményre, ahol a legújabb konyhabútorokkal, kis- és nagygépekkel és izgalmas programokkal várunk. Hírlevelünkben addig is találsz egy átfogó konyhai design trendhatározót, izgalmas áttekintést a hűtődivat jelenlegi állásáról, interjút egy kiváló olasz bútorokra specializálódott cég alapítóival, továbbá megismerhetsz egy ikonikus, személyre szabható tűzhelyeket készítő francia márkát, és megízesítheted a hétköznapjaidat az év legforróbb gasztronómiai irányzataival.

2022 mértékadó konyhai design trendjei

2022-ben minden eddiginél gazdagabb konyhabútor felhozatallal készülünk a konyhák szerelmeseinek és az építkezés vagy felújítás előtt állóknak. Legfrissebb átfogó trend bemutatókban nem kevesebb, mint 20 inspiráló stílussal ismerkedhetsz meg, amelyek külön-külön is megállják a helyüket, de kombinálhatók is az igazán egyedi végeredményért. Kattints, és inspirálódj!

A hűtődivat rövid története és ezerszínű arca

Szalai Dávid, a SELL Magazin szakértője alapos történeti áttekintés után izgalmas példákon keresztül mutatja meg a modern hűtők elképesztően színes felhozatalát. Retro stílus, könnyedén cserélhető front, egyedi, személyre szabható grafika, luxusmárkák ikonikus mintáival díszített darabok – manapság már bármelyiket megkaphatod! A Konyhakiállításon hűtődivat-bemutatóval várunk, készülj fel blogposztunkkal!

Makulátlan olasz design és maximális rugalmasság

A Cook & Room csapata már több mint 17 éve foglalkozik otthonos és stílusos terek kialakításával. Az általuk nagyon kedvelt olasz design mellett rakták le a voksukat, de nem csak a Made in Italy elvet tartják fontosnak termékeik kiválasztásánál, hanem a felső kategóriás minőségre és az aktuális trendekre, egyediségre is nagy figyelmet fordítanak. Ismerd meg őket közelebbről interjúnkból!

Kézzel készült, tradicionális francia tűzhelyek

Az idei Konyhakiállításon a Wood World Design standján egy igazán különleges francia kuriózummal találkozhatsz. A Lacanche személyre szabható, egyedi tűzhelyeivel nem kell kompromisszumot kötnöd esztétika és magas teljesítmény terén: a garantált minőség mellett kiválaszthatod a számodra tökéletes stílust, színt, magasságot, égő konfigurációt és kiegészítőket. Ismerd meg a több évszázados múlttal rendelkező márkát cikkünkből!

A legforróbb gasztrotrendek – nem csak konyhatündéreknek

Ázsiai ízutazás, füstös BBQ, umami, egzotikus gyümölcsök, fűszerek és fenntarthatóság – ezek jellemzik 2022-ben a trendeket a nemzetközi gasztronómiai szakemberek véleménye szerint. A Konyhakiállítás három napja alatt tapasztalt séfektől lesheted el a praktikákat, cikkünkkel pedig addig is megbolondíthatod a konyhában töltött perceket!

ÁPRILIS 22-23-24. I BUDAPEST SPORTARÉNA

https://konyhakiallitas.hu/

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

GRAFFALÓ mese

Az 1998-ban alakult Baltazár Színház Magyarországon az egyedüli hivatásos színtársulat, amely értelmi sérült színészekből áll.