Share on facebook
Share on email

„Mi van a halálon túl?” kerekasztal beszélgetés szakértőkkel

Dr. Tringer László, pszichiáter professzor; Dr. Lászik András, igazságügyi orvosszakértő, egyetemi tanár és Dr. Orvos Levente, teológus beszélget erről a mindenkit érintő témáról.

A legegyetemesebb emberi jelenségek egyike a halál, ennek ellenére szívünk és értelmünk is lázad ellene. Minden gondolkodó embert foglalkoztat a gondolat: van-e valami a halál után, és ha igen, akkor mi?

Mit mond erről a katolikus vallás, az orvostudomány? Hogyan értékelhetjük a halálközeli élményeket, milyen következtetéseket vonhatunk le belőlük?

Erről beszélget 2023. november 25-én 10 órai kezdettel „Minden vagy semmi? Mi van a halálon túl?” címmel: Dr. Tringer László, pszichiáter professzor, Dr. Lászik András, igazságügyi orvosszakértő, egyetemi tanár, Dr. Orvos Levente, teológus.

Moderátor: Molnár István atya

Helyszín: Óbuda Hegyvidéki Szentháromság templom (1032 Budapest, Vörösvári út 110. emeleti hittanterem, bejárat a parkoló felől)

Minden érdeklődőt szeretettel várnak!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Előadással emlékezik Eötvös Péterre az OPERA

Kimagasló életműve és emberi nagysága iránti tiszteletadásként a Magyar Állami Operaház 2024. április 18-án, 20:00 órai kezdettel, félszcenírozott változatban tűzi műsorára a Szent István Renddel kitüntetett, kétszeres Kossuth-díjas zeneszerző, karmester és zenepedagógus Valuska című operáját az Operaházban.