Share on facebook
Share on email

Konyhabútor kiállítás lesz február utolsó hétvégéjén

Ingyenes 3D konyha-látványtervezéssel várják a látogatókat.

A konyhát jó ideje nem csak főzésre használjuk, hanem családi beszélgetések, nagy bejelentések, boldog pillanatok és drámák színtere is lehet. Éppen ezért nagyon nem mindegy, hogyan is néz ki az otthonunk ezen fontos része. Február 25-27-én egy olyan Konyhabútor kiállítást rendeznek meg, ahol egyszerre négy helyszínen, sőt az online térben is összerakhatjuk az álomkonyhánkat.

Sokak szerint a lakás legfontosabb helyisége a konyha. Ebben egyetértenek azok is, akik szeretnek főzni, de azok is, akik inkább csak elfogyasztanák az elkészített ételeket. Néhány éve felmérést készítettek, hogy ki, mennyi időt tölt a konyhában. Kiderült, hogy világviszonylatban átlagosan 2 óra 18 percet töltünk naponta ebben a helyiségben, hétvégén pedig ez az idő még magasabb: akkor 2 óra 24 percet.

Home office székhely a konyhában

A magyar konyhák többnyire funkcionálisak, kellemes hangulatúak, ezért is alakulnak ki itt a családi beszélgetések, vagy használjuk épp telefonálásra, akár internetezésre, sőt, sokan a koronavírus-járvány adta „home office” helyzetet is a konyhában oldották meg. De az is biztos, hogy a konyhán sokan szeretnének változtatni. Itt mindig lehet korszerűsíteni, átrendezni – ha a gépeket nem is, de a polcokat mindenképp – vagy valami új színt belevinni.

Erre kiváló lehetőséget ad a február 25-27-én, négy helyszínen megrendezett Konyhabútor kiállítás. Kedvünkre válogathatunk az ideális konyha-, étkezőbútor vagy a legtökéletesebb konyhai gépek között.

Fő a biztonság: streaming bejelentkezések

Az esemény kifejezetten Covid-kompatibilis, hiszen egy nagy összevont kiállítótér helyett négy helyszínen zajlik, Budapesten és Budaörsön.

„Ezzel pont azt szeretnénk elérni, hogy ne legyenek túlzsúfolt kiállítóterek, ne legyen felesleges várakozás, és minimalizálni lehessen a kontaktusszámot. Újdonság lesz a streaming bejelentkezés, így online is lehet követni a hétvége eseményeit, sőt lehet a termékek között válogatni is” – osztották meg a jó hírt a szervezők.

3D látványterv 24 óra alatt

A kiállított termékek között számos hazai konyhabútorgyártó széles kínálata mellett nemzetközi márkák is megjelennek, de újdonságnak számít az ingyenes 3D konyha látványtervezés is.

„Az évnek ebben az időszakában a leggyakoribb, hogy az emberek konyhabútor vásárláson gondolkoznak. Ehhez nagyszerű segítséget nyújt a kiállítás 3D látványtervezős programja. A helyszínen az értékesítő kollégák megrajzolják a terveket és az érdeklődők, 24 órán belül, e-mailen kapják meg a látványtervet az álomkonyhájukról” – tették hozzá a Konyhabútor kiállítás szervezői.

A kiállítás és vásár mellett lesz ételkóstolás – Superfoodok a konyhában a Nyers Séffel –, szakmai bemutatók, partnertalálkozó és nyereményjáték is. A helyszínekre a belépés ingyenes!

Helyszínek:

Budapest XIII., Reitter F. u. 78. – RS Bútoráruház
Pólus Center, Szentmihályi út 131., MediaMarkt – RS Konyhastúdió
Budapest XVIII., Gyömrői út 79-83. – RS Bútoráruház
Budaörs, Építők útja 2-4. – RS Konyhastúdió

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

„100 éve a Városmajorban” – Jubileumi programok a Városmajori Szabadtéri Színpadon

A Városmajori Szabadtéri Színpad fennállásának 100. évfordulóját még az eddiginél is gazdagabb programkínálattal és meglepetésekkel ünnepli 2022-ben. A centenárium fő attrakciója a színház saját produkciója: Nyáry Krisztián és Horváth János Antal erre az alkalomra írt darabja, a SZÁZ ÉV MAJOR, avagy az eszméimet nem cserélem című titkos irodalmi mulatság és kesergés, mely július végén kerül bemutatásra.

Idén nyáron a Velencei-tónál, a Tisza-tónál és a Balatonnál is összekötik a kultúrát a sporttal: startol a Magyar Tavak Fesztiválja

A Magyar Tavak Fesztiválját érdemes választania annak, aki 2022 nyarán a kultúrát és a természet közelségét szeretné ötvözni. Az immár három különböző helyszínen jelentkező programsorozat a hazai és a nemzetközi könnyű-, klasszikus és jazz zenei élet legnívósabb előadóit hozza el a tópartokra. Június 24–25-én a Velencei-tónál, július 29–30–31-én a Tisza-tónál, augusztus 26-án pedig a Balatonnál lesz megtalálható az egyre népszerűbb fesztivál.

Barcelona Gipsy balKan Orchestra

A Barcelona Gipsy balKan Orchestra a Balkán, a közel-keleti és a mediterrán dallamok őszinte újraértelmezésével szól közönségéhez a május 14-i koncerten, a Várkert Bazárban. A zenekar egyesíti tagjai művészeti különbözőségét, amelyet Barcelona élénk zenei kultúrája tesz még gazdagabbá. A cigány-jazz vibrálásával, a rock’n’roll energiájával és a klasszikus zene eleganciájával ötvözik a Balkán, a katalán-ibériai, a görög, az olasz, az orosz és a Közel-Kelet zenéit.