Share on facebook
Share on email

Július 7-én megnyílik a Cinema Mystica

Magyarország első immerzív, digitális művészeti kiállítóhelye

2023. júliusától állandó kiállítótérrel jelentkezik a Cinema Mystica. Magyarország első immerzív, digital art alkotócsapata egy kultikus helyszínen, a Párisi Udvarban nyitja meg bázisát.

Az újmédiumokat felvonultató galéria első kiállítása egy érzékszervi utazás, mely 20 egyedi installáción vezet végig a város ikonikus helyszínén. A Cinema Mystica célkitűzése szerint a kiállítóhely félévente új kiállítással jelentkezik, így mutatva be a hazai és a közép-kelet-európai térség újmédia alkotóit az itthoni közönségnek.

https://cinemamystica.net/

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

ChardonnÉJ az Etyeki Kúriában

Könnyed, tökéletes nyárindító borünnep június 15-én az Etyeki Kúria ChardonnÉJ eseménye, melyen 20 hazai és határon túli borászat és pezsgőpince mutatja be a kínálatában elérhető chardonnay csendesborokat, pezsgőket.

The Glass is Forever – Az üveg örök!

A Budapest 2. kerületi Klebelsberg Kultúrkúria ad helyszínt a 6. GlasSpring kortárs üvegművészeti kiállításnak, melynek fontos célkitűzése a generációról generációra hagyományozott, ma már szinte kizárólag autonóm módon, kis műhelyekben, stúdiókban gyakorolt szaktudás és művészet aktuális állapotának és fejlődésének bemutatása. Teret nyújt a résztvevő közel hatvan művész, köztük tíz MOME üvegszakos hallgató egyéni útkeresésének bemutatásához.