Share on facebook
Share on email

Ingyenes karácsonyi koncert lesz a Kongresszusi Központban

A nemzetközi keresztény könnyűzene legismertebb dalai csendülnek fel

Egy boldog karácsonyi koncertet ígér a 100% Jézus zenekar és Janicsák Veca, december 21-én a Budapest Kongresszusi Központban. Az első kétezer regisztráló ingyenesen kapja meg azt az élményt, hogy lerakja az évvégi rohanást és békét találjon önmagában. Az 1 este, 10 üzenet mottóval ellátott koncerten Böjte Csaba is felemelő gondolatokat és sosem hallott karácsonyi történeteket fog megosztani.

December 21-én azoknak az embereknek készülnek egy különleges karácsonyi koncerttel, akik a nehéz évet után egy kis feltöltődésre vágynak. Az esemény a Budapest Kongresszusi Központban kerül megrendezésre.

„Ez egy igazi karácsonyi koncert lesz, minden olyan embernek, aki szeretne egy kicsit elmélyülni, kapcsolódni a Jóistenhez egy zenés élményen keresztül. Ki ne szeretne néha kiszakadni egy kicsit a világ zajából, a pörgésből. A koncerttel azt szeretnénk elérni, hogy egy kicsit békét találjanak magukban az emberek. Szeretnénk a fókuszt a vásárlásokról és az árcédulákról átirányítani a saját lelkünkre” – mondja Vizy Márton ötletgazda, zeneszerző, előadóművész.

Janicsák Veca és Böjte Csaba karácsonyi lecsendesedést ígér

A nemzetközi keresztény könnyűzene legismertebb dalai fognak megszólalni. De a szervezők más meglepetéseket is ígérnek.

„Alapvetően egy dicsőítő koncert lesz kortárs táncokkal, megfűszerezve Janicsák Veca csodálatos hangjával, aki most karácsonyhoz kapcsolódó dalokat fog elénekelni, de felszólal Böjte Csaba testvér is. A ferences rendi szerzetes, a Dévai Szent Ferenc Alapítvány alapítója, évek óta foglalkozik árvákkal. Rengeteg karácsonyi története van, ami a szolidaritáshoz és a szeretethez kapcsolódik” – tette hozzá a koncert ötletgazdája.

A részvétel ingyenes, de regisztrálni kell

A koncerten a 100% Jézus zenekar fog zenélni, akik már sokszor bizonyította. Legutóbb ősszel, Kovács Ákos koncertje után a Budapest Sportarénában léptek fel, és adtak egy különleges hangulatú koncertet.

A 100% Jézus karácsonyi koncertre 2000 főt várnak, így érdemes sietni annak, aki vágyik a különleges zenei feltöltődésre. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részvételhez nem szükséges védettségi igazolvány felmutatása, a szájmaszk viselése viszont kötelező.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Közönsége segítheti az Anima Musicae új évadát

Az ismert megszorítások ellenére az Anima Musicae meghirdeti a 2022/23-as évadát. A 12 éves múltra visszatekintő együttes állami támogatásainak kétharmadát befagyasztották, a zenészek mégis bíznak abban, hogy a hagyományos három nagy koncertsorozatukat az új évadban is meg tudják rendezni. Ennek érdekében arra kérik közönségüket, lehetőleg mihamarabb váltsák meg bérleteiket, hogy a remények szerint telt házas jegyeladással biztosítsák a koncertek megtartását.

A Bartók Feszt’ a Bartók-negyedről szól, de nem csak a Bartók-negyednek

Random Trip, Dés László és Nagy Ervin, Kollár-Klemencz Kamarazenekar – csak néhány név Újbuda új, kulturális-közösségi fesztiváljáról, mellyel a kerület a főváros programkínálatát szeretné színesíteni. A Bartók Feszt’ a Bartók-negyedről szól, de nem csak a Bartók-negyednek. Kurrens és aktuális témákkal foglalkozó civil szervezetek közül válogattunk a város és a fenntarthatóság témakörében az érdeklődőknek, miközben két színpadon egész nap koncertek várják a látogatókat.

Subtones lemezbemutató koncert

A Subtones műfaji határokon átívelő, dalközpontú szerzeményeivel néhány év alatt közönségkedvenc koncertzenekarrá vált a hazai jazzpop színtéren. Azért, hogy még közvetlenebbül tudjanak kapcsolódni a hazai közönséghez, augusztus végén megjelenő Lángolj című lemezükön kizárólag magyar nyelvű dalok lesznek hallhatók. A teljes lemezanyagot élőben, Ávéd János szaxofonvirtuóz vendégszereplésével szeptember 3-án a Várkert Bazárban mutatják be a közönségnek.

80 napot utazunk 90 perc alatt!

A TRIP és a Vígszínház a Kult2-vel együttműködésben bemutatja a 80 nap alatt a Föld körül című koncert színházi előadást. Az előadás bemutatója augusztus 18-án lesz a Városmajori Szabadtéri Színpadon. Később, augusztus 24-én megismétlik az utazást a Klebelsberg Kultúrkúria színpadán. Lóci játszik, mindenki játszik!