Share on facebook
Share on email

China Brand Fair – Ahol a hagyományok és az innováció találkoznak

Az immár 7. éve megrendezésre kerülő China Brand Fair több, mint egy kiállítás.

Célunk egy olyan platformot biztosítani, amely egyrészt lehetőséget nyújt a kínai és a közép-európai cégek számára, hogy kölcsönösen előnyös kapcsolatokat építsenek és bemutassák legújabb innovációikat, másrészt elősegíti a Kína és Európa közötti kulturális párbeszédet és a kulturális értékek átadását, megszólítva az üzleti élet szereplőin túl a szélesebb közönséget is.

A CECZ Közép-Európai Kereskedelmi és Logisztikai Együttműködési Zóna fő küldetése a kínai- és a közép- és kelet-európai cégek közötti kereskedelem elősegítése és fejlesztése a Kínai Kereskedelmi Minisztérium Kereskedelem-fejlesztési Irodája megbízásából.

Miért érdemes idén is ellátogatni a China Brand Fairre?

  • 400 ellenőrzött kínai gyártó
  • Több, mint 15 iparág képviselői mutatkoznak be (pl. járműipar, zöld energia, építőipar, lakásfelszerelés, szerszámok és szerszámgépek, munka- és egészségvédelmi felszerelések, műszaki cikkek, elektronikai cikkek, élelmiszeripar, textilipar, ruházat, szépségápolás, stb.)
  • A kiállítók legújabb termékeiket és innovációikat hozzák el a China Brand Fairre
  • Szakmai konferenciák a kínai-európai kereskedelem aktualitásairól

Értékes nyeremények – FŐDÍJ: egyhetes Peking-Sanghaj körutazás

Találja meg új beszállítóját

A China Brand Fair-en több száz ellenőrzött kínai céggel tárgyalhat közvetlenül, amelyek az autóipartól kezdve az építőiparon, a ruhaiparon és az élelmiszeriparon át egészen a műszaki cikkekig, a háztartási elektronikáig és a kertészeti- és háztartási eszközökig több mint egy tucatnyi iparágat képviselnek.

Fejlessze vállalkozását a legújabb termékekkel

A kiállító cégek a legkorszerűbb megoldásaikat és legújabb innovációikat hozzák el a China Brand Fair-re, így Ön bővítheti termékkínálatát vagy továbbfejlesztheti szolgáltatásait, ezáltal versenyelőnyre tehet szert.

Vegyen részt ingyenes konferenciáinkon

Amelyeken szakértők és vezető cégek képviselői osztják meg tapasztalataikat és ismereteiket a legújabb piaci és kereskedelmi trendekkel kapcsolatban.

Természetesen nem csak vállalkozókat és céges döntéshozókat várunk: a kínai kultúra iránt érdeklődők a helyszínen megtekinthetnek egy hagyományos kínai tánc- és ruhabemutatót is, amelyet követően akár fel is próbálhatják a hagyományos kínai hanfu ruhákat és fotózkodhatnak bennük!

Nyerje meg értékes nyereményeink egyikét!

A China Brand Fair-re ellátogatók között a rendezvény ideje alatt összesen 5 alkalommal sorsolunk vonzóbbnál vonzóbb nyereményeket.

Látogasson el honlapunkra is, ahol folyamatosan frissülő információkat talál a China Brand Fairrel és egyéb rendezvényeinkkel kapcsolatban: chinabrandfair.hu

Facebook

Helyszín: Hungexpo Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ (1101 Budapest, Albertirsai út 10.) „A” Pavilon, III-as kapu
Dátum: 2024. június 13-15.
Nyitvatartás:
  • csütörtök-péntek: 09:30-16:00
  • szombat: 09:30-14:00

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Színmű készült Klebelsberg Kunoné Botka Sarolta életéről

Hedry Mária Árnyéksors című drámájának ősbemutatóját június 14-én tartják a Klebelsberg Kastély Kamaraszínházában. A Klebelsberg Kuno felesége, Botka Sarolta életéről készült színmű az Összetartozás Ünnep Családi Fesztivál keretében mutatják be egy különleges helyszínen, a Klebelsberg házaspár egykori pesthidegkúti otthonában.