Share on facebook
Share on email

ChardonnÉJ az Etyeki Kúriában

Könnyed, tökéletes nyárindító borünnep június 15-én az Etyeki Kúria ChardonnÉJ eseménye, melyen 20 hazai és határon túli borászat és pezsgőpince mutatja be a kínálatában elérhető chardonnay csendesborokat, pezsgőket.

Az Etyeki Kúria (Magyarország Legszebb Borbirtoka 2022) mesés környezetébe a borok és pezsgők mellett gasztronómiai partnerek is érkeznek; az ételekről és kávékülönlegességekről a borászat saját vendéglátásán túl a Digó Pizza és az Etyeki Kávé gondoskodik. A fajta egyedülálló mini fesztiválján a ButiqBar mixerei a házigazda chardonnay tételéből készített borkoktélokkal varázsolják el a közönséget.

A program sétálókóstolóval indul, a „Valami Amerika” felszabadult életérzésének megidézéséért a BonBon együttes felel.

Idén először „Master” jegyek is elérhetők, melyekkel az esemény nyitása előtt egy órával lehet érkezni, a lounge-ban az Etyeki Kúria muzeális chardonnay tételeit kóstolni.

Jegyeket ide kattintva szerezhetitek be; javasolt mielőbb cselekedni, ugyanis az esemény korlátozott férőhelyekkel rendelkezik!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Színmű készült Klebelsberg Kunoné Botka Sarolta életéről

Hedry Mária Árnyéksors című drámájának ősbemutatóját június 14-én tartják a Klebelsberg Kastély Kamaraszínházában. A Klebelsberg Kuno felesége, Botka Sarolta életéről készült színmű az Összetartozás Ünnep Családi Fesztivál keretében mutatják be egy különleges helyszínen, a Klebelsberg házaspár egykori pesthidegkúti otthonában.