Share on facebook
Share on email

Újra vadászik a magyar James Bond

Úgy tűnik nincs megállás Tordai István „szerepváltásában”, aki korábban olyannyira sikeresen játszotta el a 007-es ügynököt, hogy most egy újabb kisfilmben bújik James Bond bőrébe.

A magyar James Bondként emlegetett producer, műsorvezető egy igazán merész lépésre szánta el magát új kisfilmjében.

Tordai István ugyan nem először alakítja a kémfilmek hősét, most azonban egy nagyon komoly tétje is van annak, hogyan játssza el a szerepét. A kisfilmet ugyanis nem csak hazánkban, hanem több más országban is szeretnék majd bemutatni, ami akár a világsikert is meghozhatja az autóstesztekben profi műsorvezetőnek.

„Ez büszkeség nekünk és úgy vélem Magyarországnak is. A klip fő üzenete, érzékiség, elegancia, luxus és a legfontosabb: vadászat. Nő és férfi. Körforgás. Még ha nem is vesszük észre, de életünk jelentős részében vadászunk és ez az ősember óta nem változott, csak finomodott. Erről szól a filmünk” – árulta el Tordai István.

A jelenetek nagyrészét a Gödöllői Királyi Kastélyban és a Hungaroringen vette fel a stáb. A szexis női szereplőt Konkoly Ágnes alakítja.

Formába hozta magát

Tordai a szerep miatt korábban már sok kilótól megszabadult, de az újabb felkérés végett tovább edzett.

„Az előző film főszerepe miatt két és fél hónap alatt 15 kilót adtam le, de nem álltam meg. Tovább edzettem és az új film forgatásának napjáig megszabadultam még 5 kilótól. Mínusz húsz kiló. Megterhelte a szervezetem, de bele kellett férnem a rám szabott öltönybe. Már nagyon utálom a fogyókúrát, de nem hízhatok vissza, mert amióta átléptem a negyvenet, azóta folyamatosan érkeznek a modell munkák, amin bevallom el szoktam csodálkozni, de úgy látszik engem most talált meg egy ilyen időszak” – tette hozzá Tordai István a magyar James Bond.

Mutatjuk a magyar James Bond legújabb akcióját:
https://www.youtube.com/watch?v=ebPbbC-RNbs

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Rendhagyó világirodalmi séta Budapest zöld szívében: a Margitszigetre hív az Irodalom Éjszakája

A nyár immáron elmaradhatatlan kulturális eseménye az Irodalom Éjszakája. Június 1. és 3. között ismét rendhagyó világirodalmi sétára hív: a város és a világirodalom formabontó stílusban adnak egymásnak három estés találkozót Budapest zöld szívében, a Margitszigeten. Az esték folyamán 25 ország 25 szerzőjének a „SZIGETEK” témához kapcsolódó műveiből a Vígszínház kiváló színészei olvasnak fel szemelvényeket a sziget irodalomhoz nem feltétlenül kötődő, több esetben a közönség számára korlátozottan hozzáférhető helyszínein.

MH370: Megtalálhatják a repülőgépet?

2014. március 8-án nyomtalanul eltűnt a Malaysia Airlines MH370-es járata nem sokkal a Kuala Lumpurban történt felszállást követően. A Boeing gyártmányú utasszállító repülőgép eltűnése a légiközlekedés történetének legnagyobb rejtélyének is volt már nevezve. A közelmúltban publikált legújabb kutatási eredmények alapján komoly esély van arra, hogy sikerült beazonosítani a repülőgép lezuhanásának pontos helyszínét.

Április 29-én 40. alkalommal tisztelgünk a táncművészet és a táncosok előtt

Április 29-én 40. alkalommal tisztelgünk a táncművészet és a táncosok előtt, a „balett Shakespearejének” tartott Jean-Georges Noverre születésnapján. A táncművészet legnagyobb ünnepére a Magyar Táncművészek Szövetsége és a Nemzeti Táncszínház közös gálaműsorra készül, melynek a művészeti produkciók mellett része, a szakma ünneplése is: díjat kapnak a növendékek, elismert művészek, táncpedagógusok és neves alkotók.

Elkészült a Hosszú Katinka dokumentumfilm plakátja

A Hosszú Katinkáról szóló hivatalos életrajzi dokumentumfilm, Katinka címmel 2022. május 12-től látható a magyar mozikban. A Katinka dokumentumfilmnek elkészült a plakátja, amely Katinkára, mint sportolóra, és mint nőre fókuszál. A plakát két verzióját egyszerre használja majd a film forgalmazója, az InterCom.