Share on facebook
Share on email

Újra vadászik a magyar James Bond

Úgy tűnik nincs megállás Tordai István „szerepváltásában”, aki korábban olyannyira sikeresen játszotta el a 007-es ügynököt, hogy most egy újabb kisfilmben bújik James Bond bőrébe.

A magyar James Bondként emlegetett producer, műsorvezető egy igazán merész lépésre szánta el magát új kisfilmjében.

Tordai István ugyan nem először alakítja a kémfilmek hősét, most azonban egy nagyon komoly tétje is van annak, hogyan játssza el a szerepét. A kisfilmet ugyanis nem csak hazánkban, hanem több más országban is szeretnék majd bemutatni, ami akár a világsikert is meghozhatja az autóstesztekben profi műsorvezetőnek.

„Ez büszkeség nekünk és úgy vélem Magyarországnak is. A klip fő üzenete, érzékiség, elegancia, luxus és a legfontosabb: vadászat. Nő és férfi. Körforgás. Még ha nem is vesszük észre, de életünk jelentős részében vadászunk és ez az ősember óta nem változott, csak finomodott. Erről szól a filmünk” – árulta el Tordai István.

A jelenetek nagyrészét a Gödöllői Királyi Kastélyban és a Hungaroringen vette fel a stáb. A szexis női szereplőt Konkoly Ágnes alakítja.

Formába hozta magát

Tordai a szerep miatt korábban már sok kilótól megszabadult, de az újabb felkérés végett tovább edzett.

„Az előző film főszerepe miatt két és fél hónap alatt 15 kilót adtam le, de nem álltam meg. Tovább edzettem és az új film forgatásának napjáig megszabadultam még 5 kilótól. Mínusz húsz kiló. Megterhelte a szervezetem, de bele kellett férnem a rám szabott öltönybe. Már nagyon utálom a fogyókúrát, de nem hízhatok vissza, mert amióta átléptem a negyvenet, azóta folyamatosan érkeznek a modell munkák, amin bevallom el szoktam csodálkozni, de úgy látszik engem most talált meg egy ilyen időszak” – tette hozzá Tordai István a magyar James Bond.

Mutatjuk a magyar James Bond legújabb akcióját:
https://www.youtube.com/watch?v=ebPbbC-RNbs

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Egy átlag magyar nyelvtudás nélkül is több mint 4000 szót tud angolul – csak nem tudja, hogy tudja

Több mint négyezer olyan angol szó létezik, amit mindenki ismer, csak nem tudja, hogy tudja. Ezeket a kifejezéseket a hétköznapi életből, így reklámokból, filmekből, a bevásárlóközpontok polcairól, híres emberek nevéből, márkanevekből vagy akár a magyar nyelvből tanuljuk meg úgy, hogy gyakorlatilag észre sem vesszük. Legtöbbször magyar szóként azonosítjuk őket.