Share on facebook
Share on email

Megnyílt a BÁV ART 80. Művészeti Aukció kiállítása

Jöjjön el, és tekintse meg a téli aukció kiállítását az idén megújult Aukciósházunkban!

A Falk Miksa utca és körút sarkán nyílt, 800 m2-es, 3 szintes BÁV ART Aukciósház és Galéria transzparens portálkialakítással, letisztult belsőépítészeti designnal, modern fény-, hang- és biztonságtechnikával, valamint egyedileg kialakított berendezéssel a BÁV megújulásának jelképe is egyben.

A 80. Művészeti aukció Időpontja: 2022. december 6-7., 18 órától
(kedden az ékszerek órák, szerdán a műtárgyak, festmények, bútorok, illetve az újdonságok, így az oldtimer motorok és a hangszerek árverezése)
Helyszíne: MOM Kulturális Központ (1124 Budapest, Csörsz u. 18.)
A kiállítás Időpontja: 2022. november 26-tól december 4-ig, minden nap 10-18 óráig
Helyszíne: BÁV ART Aukciósház és Galéria (1055 Budapest, Szent István krt. 3.)

DECEMBER 6., KEDD: ÓRÁK ÉS ÉKSZEREK

Az aukció első napján, december 6-án, kedden, 18 órától órák és ékszerek kerülnek kalapács alá. A leginkább kiváló minőségű svájci órák és ékszerek gyártásáról ismert Chopard közel 10 éve indult el a fenntartható luxus felé vezető úton. A márka azóta nem csak az arany, de a gyémántok és a drágakövek beszerzése terén is átlátható ügymenetre törekszik. Mindezzel támogatva a fenntarthatóságot és az iparág kisebb, de magas minőséget képviselő szereplőinek fennmaradását. Több Chopard tétel is gazdát keres most, köztük a Julia Roberts által is kedvelt ikonikus Happy Diamonds sorozatból is.

DECEMBER 7., SZERDA: FESTMÉNYEK, MŰTÁRGYAK ÉS BÚTOROK

A 80. Művészeti Aukció nagy történelmi múlttal rendelkező tárgya, Teleki Sámuel erdélyi főkancellár ezüst kínálótálja, amely az egykori 72 darabos étkészlet része. Ennek egyes darabjai jelenleg az Iparművészeti Múzeumban találhatók. A korszak jellemző ornamentikájával ellátott tál Johann Georg Hann ötvös keze munkáját dicséri, egyúttal bepillantást enged a kor egyik jelentős vezetőjének elegáns vacsoraasztalára is.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek