Share on facebook
Share on email

Beh Mariann: Fűszermesék- Kalandozások a fűszernövények varázslatos világában

A szerző, Beh Mariann kertészmérnök, két kislány anyukája, a nagy sikerű A kert konyhája és Levendula című könyvek szerzője és a Bazsalikomos kert márka megálmodója és tulajdonosa.

A Fűszermesék két testvárpár- Mati és Lori, valamint Ella és Rozi- egymáshoz tett nyári utazásának történetéről szól, melyet különleges fűszernövények és a felhasználásukkal készített finomságok illata leng be. Miközben a négy barát felejthetetlen napokat tölt egymással, fontos dolgokat tanulnak meg a fűszernövények és ehető virágok varázslatos világáról: például hogyan lehet távol tartani a vakondot barátságos módon kedvenc növényeinktől, hogyan készíthetünk egyszerűen sebgyógyító körömvirág-krémet, mely növények érzik jól magukat cserepekben, vagy hogy milyen növény a kerti sarkantyúka és a sáfrányos szeklice.

https://www.boook.hu/Beh-Mariann-Fuszermesek-Kalandozasok-a-fuszernoven

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Angolszász tematikát követ az OPERA 2024/25-ös évada

A Nixon Kínában magyarországi bemutatója, a Stuart Mária és a Macbeth premierje is szerepel az Angol100 szezon kínálatában, de az OPERA új bemutatóval emlékszik meg Puccini Turandotjának és a szerző halálának centenáriumáról is.