Share on facebook
Share on email

18 ismert arcot ültetett kamerák elé az Igényesférfi.hu zseniális interjúsorozata

Balogh Petya nagy dobása még hátravan, Apró Anna szerint hiába a pénz és a hatalom, ha nincs nyugalmad, Schiffer Miklós nem a titulusokban hisz, hanem a klasszikus értékekben - derül ki az Igényesférfi.hu online magazin 8 kérdés és 8 válasz videós interjúsorozatából, amelyből azt is megtudjuk, ki figyelmeztette Geszti Pétert arra, hogy az egónak is vannak határai.

Az Igényesférfi.hu online magazin megújulással és egy videós interjúsorozattal ünnepelte 8. születésnapját. 18 ismert és szakmájukban maradandót alkotó embert kérdeztek többek között a CEO és az EGO közötti párharcról, a siker jéghegy mögötti oldaláról és a XXI. századi férfi legnagyobb kihívásairól is. A formabontó formátum, az őszinte hangvétel és a magazin értékeire épülő kérdések izgalmas egyveleget alkotnak, az üzenet pedig több mint aktuális.

Fiatal startupper, tapasztalt vezető, stílusos gentleman, férfiak által dominált üzleti világban érvényesülő üzletasszony

A 8 kérdés és 8 válasz videós interjúsorozat karakterei nemcsak az Igényesférfi.hu online magazin olvasói közösségéhez, de a magazin 8 éves történetéhez is erősen kapcsolódnak:

Apró Anna (OXO Holdings), Kende-Hofherr Krisztina (TMC Management), Balogh Petya (Baconsult), Barna Tamás (Republic), a Biznisz Boyz Podcast csapata, Borsi Dávid (BKK), Fazekas Bálint (Euronics Magyarország / Vöröskő Kft.), Galambos Márton (Forbes), Geszti Péter, Kőszegi András (onBrands) és Kőszegi Kristóf, Prisztavok Zoltán (Kreinbacher Birtok), Sárospataki Albert (Billingo), Schiffer Miklós, Tábori-Simon José (ArtHungry), Wettstein Albert (Munch).

Balogh Petya nagy dobása még hátravan

Balogh Petya sikeres üzletember, angyalbefektető és cápa, az ország legjobb programozóinak egyike, aki 35 éves korára elérte gyerekkori álmát, felépítette nemzetközi szoftvercégét ezzel egyidőben pedig kipipálta egy elemű bakancslistája minden pontját. A sikeres exit után válás és egy év teljes „reboot” következett, a mai Petya pedig már boldog is, nemcsak sikeres. Az eladás utáni első gondolata a nyugdíj volt, ma angyalbefektetőként a Baconsult startup portfóliójának alapítóit mentorálja, őt pedig az a gondolat hajtja, hogy az igazi nagy dobás még hátravan – árulta el az Igényesférfi.hu online magazin kérdésére. “Az a gondolat éltet, hogy a java még hátravan. Csináltam már kisebb dolgokat, némelyik már vállalhatóra is sikerült, de az igazi nagy dobás még ezután fog jönni. Még nem tudom pontosan, hogy mi lesz az, de már annyi mindent tanultam, tapasztaltam, annyi klassz embert megismertem, hogy valószínűleg ebből még összejön majd egy igazán jó történet idővel” – teszi hozzá Petya. Mi a különbség siker és teljesítmény között? Stratégia vagy intuíció alapján érdemes dönteni? Hogyan fér össze CEO és EGO?

Link a teljes interjúhoz:
https://www.youtube.com/watch?v=1FgEjdVDe78

Apró Anna: Hiába a pénz és a hatalom, ha nincs nyugalmad

Apró Anna mögött intenzív tíz év van: egyik napról a másikra kellett átformálnia saját magát és a jövőjével kapcsolatos minden addigi elképzelését is, amikor 22 évesen megörökölte édesapja szerteágazó cégbirodalmát.

Anna ma 32 éves, határozott üzletasszony, aki a Cora Zrt. társtulajdonosaként irányítja az ország egyik legmodernebb kórházi kardiológiai laboratóriumát és kockázati tőkebefektetőként az OXO Technologies Holding Nyrt. igazgatósági tagja. A váratlan tragédia után sokféleképpen alakulhatott volna az élete, ő azt az utat választotta, hogy felnő a feladathoz, mindent megtanul az üzleti élet írott és íratlan játékszabályairól és helytáll egy többségében férfiak által dominált üzleti világban. Bizonyított önmagának és bizonyított a világnak is. Hogyan fér össze a CEO és az EGO? Stratégia vagy intuíció alapján érdemes dönteni és mi lehet jövőálló befektetés egy ennyire dinamikusan változó világban?

Link a teljes interjúhoz:
https://www.youtube.com/watch?v=VBu0D0XDzJU

Geszti Péter: A kreativitás fejleszthető, két dolog kell hozzá

Geszti Péter pályafutását számtalan címke, kritika és folyamatos megújulás jellemezte. Gyerekszínészből dalszerző, énekes-rapperből reklámszakember, zsűriből producer – majd pedig fordítva.

Művészi érzéke van a sikerre, mégsem ez hajtja, elmondása szerint egyszerűen csak azzal foglalkozik, amihez éppen kedve van. Bármibe is fog, azt általában társsal, csapatban teszi – ez a 80-as évek óta változatlan. Arról viszont már megoszlanak a vélemények, hogy mennyire könnyű vele együtt dolgozni. Elmondása szerint soha nem gondolja azt, hogy ne lehetne jobbat csinálni annál, mint amit ő csinál és abban is biztos, hogy soha nem lehet eleget dolgozni valamin, hogy az ne legyen még jobb. Utóbbinak kollégái nem feltétlenül örülnek. Ki figyelmeztette Geszti Pétert arra, hogy az egónak is vannak határai? Hogyan fejleszthető a kreativitás és mit jelent számára a siker?

Link a teljes interjúhoz:
https://www.youtube.com/watch?v=NzcYQRaQtkg

A 8 kérdés és 8 válasz interjúsorozat részei elérhetők az Igényesférfi.hu online magazin YouTube csatornáján.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

MH370: Megtalálhatják a repülőgépet?

2014. március 8-án nyomtalanul eltűnt a Malaysia Airlines MH370-es járata nem sokkal a Kuala Lumpurban történt felszállást követően. A Boeing gyártmányú utasszállító repülőgép eltűnése a légiközlekedés történetének legnagyobb rejtélyének is volt már nevezve. A közelmúltban publikált legújabb kutatási eredmények alapján komoly esély van arra, hogy sikerült beazonosítani a repülőgép lezuhanásának pontos helyszínét.

Április 29-én 40. alkalommal tisztelgünk a táncművészet és a táncosok előtt

Április 29-én 40. alkalommal tisztelgünk a táncművészet és a táncosok előtt, a „balett Shakespearejének” tartott Jean-Georges Noverre születésnapján. A táncművészet legnagyobb ünnepére a Magyar Táncművészek Szövetsége és a Nemzeti Táncszínház közös gálaműsorra készül, melynek a művészeti produkciók mellett része, a szakma ünneplése is: díjat kapnak a növendékek, elismert művészek, táncpedagógusok és neves alkotók.

Elkészült a Hosszú Katinka dokumentumfilm plakátja

A Hosszú Katinkáról szóló hivatalos életrajzi dokumentumfilm, Katinka címmel 2022. május 12-től látható a magyar mozikban. A Katinka dokumentumfilmnek elkészült a plakátja, amely Katinkára, mint sportolóra, és mint nőre fókuszál. A plakát két verzióját egyszerre használja majd a film forgalmazója, az InterCom.

Borbás Marcsi könyvespolca

A Várkert Irodalom Nagyok Nagyjai sorozatában ezúttal Borbás Marcsi kedvenc írója, Hamvas Béla kerül terítékre. Hamvas, az ízig-vérig hedonista aszkéta: a Scientia Sacra-t, a szent tudást közvetítő filozófus és az életszerető, borozó gondolkodó. Szerteágazó életművéből csemegézve szóba kerülnek esszéi és nagyregénye, a Karnevál, amelyet a Baló Sámuel trió zenéje és Száraz Dénes színészi játéka fűszereznek majd az április 26-i esten.