Share on facebook
Share on email

Nyár, (lehetőleg) sok napfény, napfürdő, fürdőruha, bikini…

A nyár kedvenc ruhadarabja a fürdőruha, amiből nem árt, ha több is van. Férfiaknak is! 

Ez a nyár őrült bikinitrendje! Így vedd fel a felsőrészét!

Hihetetlen, hogy ez eddig senkinek nem jutott az eszébe!

Az idősebbek még emlékezhetnek a Kris Kross nevű rapformációra: két fonott hajú kissrác a Jump című slágerével bolondította meg a világot. És kitaláltak még valamit, amiből trend lett: a farmerjüke fordítva vették fel. Az elejét hátulra. Ezt követően nem csak amerikai utcáin, de a parabola-antennáknak köszönhetően már Magyarországon is egyre több fiatal horda így a nadrágját. Egy ausztrál márka most egy modell ötletét karolta fel, és teszi világhírűvé, ami egy hasonló ötleten alapul.

Négy hasznos tipp: így válaszd ki a tökéletes fürdőruhát

Bizonyos szempontokat érdemes figyelembe venni. Ezekre gondolj

A nyár kedvenc ruhadarabja a fürdőruha, amiből nem árt, ha több is van. Férfiaknak is! Hölgyek esetében már csak azért sem, mert egyberészes fürdőruhában nem lehet napozni, a kötős bikini kioldódik úszás közben, a pánt néküli bikini pedig egy hirtelen mozdulatnál elcsúszik. Tény, hogy idén is rengeteg fazon közül válogathatunk, mégsem mindegy, mit veszünk fel egy vízparti buliba vagy a SUP-ozáshoz. A Women’secret most segít, hogy minden helyzetben megtaláld a tökéletes, komfortos fürdőruhát, ami tényleg minden kritériumnak megfelel.

Sportoláshoz

Nyáron végre kiélhetjük a vízi sportok iránti szenvedélyünket, így akár úszni, vízisielni vagy SUP-ozni szeretnénk, nem mindegy, milyen öltözéket viselünk. Sokunknak ismerős lehet az a helyzet, amikor a legrosszabb pillanatban oldódik ki a bikini, ezzel kellemetlen pillanatokat okozva… Épp ezért sportoláshoz válasszunk inkább egy egyszerű, de csinos egyberészest, amiben gondtalanul élvezhetjük a mozgás örömét.

Napozáshoz

Már csak másfél hónapunk van arra, hogy elérjük az kívánt nyári bőrszínünket, ám ehhez a tudatos napozás mellett egy kis leleményességre is szükségünk van. A tévhittel ellentétben nem kell lemondanunk az aszimmetrikus vagy kombinált pántos bikiniről a fehér foltoktól való félelem miatt: bátran vigyünk magunkkal ilyen darabokat is a nyaralásra, csak figyeljünk oda, hogy felváltva hordjuk őket. Így elkerülhetjük azt a helyzetet, amikor egy elegáns ruhát felvéve mindenki látja, hogy milyen fürdőruhát viseltünk a parton. Napozáshoz is bátran viselhetünk pántos bikiniket.

Fesztiválra

A fesztiválozás rajongói biztosan tudják, hogy a nyári melegben a legjobb olyan felsőt választani, ami egyszerre kényelmes, jól tűri a meleget és az sem baj, ha vizes lesz. Épp ezért vigyünk magunkkal egy divatos egyberészest vagy trikint: ezek remekül kombinálhatóak farmershorttal vagy szoknyával, és kényelmesek is. A virágmintás vagy csíkos verzióktól kezdve, az aszimmetrikus és pántnélküli fazonokig rengeteg izgalmas darab közül válogathatunk, amikkel biztosan nem maradunk észrevétlenek az évszázad bulijában!

Hátizsákos útra

Ha csak egy hátizsákkal utazunk, és nem szeretnénk a teljes ruhatárunkat magunkkal vinni, fürdőruhából is érdemes olyan típust választanunk, ami kevés helyet foglal. Jó példa erre az egyszerű, háromszög fazonú bikini, amelyet akár más alsórésszel is kombinálhatunk – így akár több, különböző fürdőruha szettet is kihozhatunk belőle.

 

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

A II. kerület segít a független előadó szervezeteknek, színházaknak

A járvány idején úgy “segítettünk” az Átriumnak, hogy a színház a közösségen segíthetett: miután a színházban nem lehettek előadások, elkezdtek maszkokat varrni, és hamarosan kerületiek ezrei hordták az önkormányzat megbízásából az Átrium által készített színes, mosható maszkokat.