Share on facebook
Share on email

Mindig a legjobb formában!

""Ennek a sok összetevős egyenletnek egy oldalával foglalkozom ma: pihenés a hétköznapokban. Természetesen emellett tanácsos helyesen táplálkozni, sportolni, de az első és legfontosabb dolog az, hogy időről időre feltöltődjünk. Rohanó világunkban sokkal hatékonyabban folytathatjuk a munkát, amikor megállunk egy percre, élvezzük az évszakok varázsát, és talán kicsit más nézőpontból látjuk adott dolgainkat. Pihenjenek meg vidéki szállodánk, az Oxigén Hotel Family & Spa egyik kényelmes, csendes szobájában, adják át magukat a hétköznapi zsongásnak és lakjanak jól a legjobb ételeinkkel!

A pihenés minden életkorban és minden élethelyzetben prioritás, különösen akkor, amikor nincs rá időnk. Ősszel és télen általában pezseg az élet, az emberek oviba, munkába, iskolába, továbbképzésekre robognak és nem érnek rá megcsodálni azokat az ajándékokat, amikkel ilyentájt nagyon is sűrűn találkozhatunk. Vajon a hétköznapokban elég figyelmet fordítunk a feltöltődésre? Szerencsére van néhány jeles napunk az évnek ebben az időszakában is, amikor pár pillanatra megállhatunk élvezni az életet. Az október 23., november 1. is közismert ünnepnapok és szerencsére hosszú hétvégék idén, de a Márton nap és a közelgő advent hagyományait is egyre többen tisztelik.""

November 11. környékén gyakoriak a lakomák, amelyeknek tradicionális alapanyaga a liba, ehhez külön legendakör is szövődik. Ki tudja, az ókori római Mars isten szent madarát vagy a keresztény Szent Márton püspököt segítő szárnyast fedezhetjük fel benne? Az aktív pihenés kedvelőinek az október-november zseniális túrázási lehetőségeket tartogat, amikor a szivárvány minden színében pompázó fák ölelő karjában szívhatjuk magunkba az oxigéndús, friss levegőt. Ezek után nézze végig, ahogy a nap megkoronázásaként az aranyló lombokon áttörő napfény beszűrődik a medencékbe és színesre festi az estét…""

December elején pedig elkezdődik az év egyik legszebb időszaka: az advent, amikor lakásunkat és szívünket díszbe öltöztetjük a szeretet ünnepének közeledtére. Gyémántos hópelyhek kavargó tánca közben fahéjas mézeskalácstól illatozik a lakás, színes karácsonyfadíszeket készíthetünk és csomagolhatjuk az ajándékokat szeretteinknek. A jól végzett munka után pihenésképpen pedig mi sem felemelőbb, mint bekucorodni az ablak elé és jóízűen elkortyolni egy bögre forró teát, netán forralt bort!

 

Megálmodta tökéletes pihenését? Mi megvalósítjuk Önnek!""

Csendes sétákra, az élet programokkal teli pezsgésére, vagy a nyugalom és elegancia szigetére vágyik? Az egész család eljönne pihenni, vagy néhány romantikus napra vágynak? Kérje kollégánk segítségét, hogy megtalálja az Önre szabott megoldást! Noszvaji gyermek-, és bababarát szállodánkban, az Oxigén Hotel Family & Spa-ban a lehetőségek széles tárházával állunk rendelkezésére!

 

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Pályaorientációs programmal népszerűsítenék a gépjárművezetői hivatást

Országjáró pályaorientációs programmal népszerűsítenék a fiatalok körében a gépjárművezetői hivatást a meghatározó közúti fuvarozói érdekképviseletek – jelentette be szerdán a Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete NiT Hungary és a Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete (MKFE) a közösen szervezett „Kincs, ami nincs! 2.0” munkaerőpiaci konferencián. Az egyre súlyosabb sofőrhiány enyhítéséhez a kormányzati intézkedések mellett szükség van a vállalkozók nagyobb szerepvállalására is: elsősorban a gépkocsivezetők bérének emelésével és a hatékonyságnöveléssel.