Share on facebook
Share on email

Jól szerepelt a magyar csapat a Muaythai Világbajnokságon

Egy ezüst- és két bronzérmet hoztunk el a 30. Jubileumi IFMA Muaythai Világbjnokságról

Május 4. és 14. között rendezték meg a 30., jubileumi IFMA Muaythai Világbajnokságot a sportág szellemi otthonának számító Bangkokban. A Magyar válogatott öt versenyzővel – Nardelotti Ajsa, Spéth Norbert, Ladover Bálint, Ifj. Kurgdy István, Kiss Barnabás – és két szövetségi kapitánnyal, Bányász Adriánnal és Jászka Krisztiánnal képviseltette magát a világversenyen.

A magyar csapat jó teljesítményt nyújtott a világ legjobbjai ellen, a versenysorozat végén pedig egy ezüst- és két bronzérmet gyűjthetett be a magyar válogatott. Az ezüstérmet Ladover Bálint szerezte, míg ifj. Kurdy István és Kiss Barnabás a dobogó harmadik fokára állhattak fel. Nardelotti Ajsa és Spéth Norbert az 5-8. helyen zárták a versenyt.

Dudok Károly, a magyar szövetség elnöke a világbajnokságon találkozott a nemzetközi szövetség vezetőivel és a versenyzőkkel. A bajnokságon Szabó László, az IFMA board tagja is jelen volt.

A jubileumi világbajnokság alkalmából az IFMA emlékplaketteket adott át a szövetségi vezetőinek, munkatársainak és a bíróknak is.

„Örömmel gratulálunk a magyar csapatnak a teljesítményért, és boldog születésnapot kívánunk az IFMA-nak. Biztosak vagyunk benne, hogy a következő 30 évben a muaythai továbbra is inspiráló erő marad a sport világában” – mondta a verseny után Hajós István, a Magyar Muaythai Szakszövetség elnökségi tagja, gazdasági- és kommunikációs vezetője.

Az IFMA Muaythai Világbajnokság eredményei és a magyar csapat további teljesítményei nyomon követhetőek a www.muaythai.hu weboldalon.

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek