Share on facebook
Share on email

Buda segít! – adománygyűjtés kezdődik a II. kerületben. Felhívás cégek és vállalkozások részére is!

Ahogy már csütörtökön jeleztük, az önkormányzat elkezdte felkészíteni a kerület tulajdonában lévő üdülőket arra, hogy szükség esetén kárpátaljai menekülteket tudjunk fogadni.

Mától pedig két helyszínen, a Klebelsberg Kultúrkúriaban és a Marczibányi Téri Művelődési Központban várunk adományokat: tartós élelmiszert, tisztálkodó eszközöket, törölközőt, ágyneműt és meleg takarókat.

Őrsi Gergely II. kerületi polgármester Facebook oldalán elmondta: az adományokat közvetlenül és segélyszervezetek közreműködésével fogjuk eljuttatni oda, ahol a legnagyobb szükség lesz rájuk.Ha van lehetősége cégként, vállalkozásként nagyobb felajánlást tenni, vagy hosszabb távra tud szállást biztosítani, kérjük töltse ki a felajánlói regisztrációt! https://bit.ly/35zgWsv

Sajnos ismét azt tapasztaljuk, hogy a nagypolitika agressziója emberek szenvedését hozza, a hatalmi téboly pedig értelmetlen civil áldozatokkal jár, és szinte begyógyíthatatlan sebeket ejt nemzetek és nemzedékek lelkében.Okkal aggódunk honfitársainkért, a kárpátaljai magyarokért, a menekülőkért, és féltjük valamennyi embertársunkat, aki nem tud elmenekülni a háború elől.A budai emberek számtalanszor mutattak példát emberségből, egymás felé fordulásból. És most is ezt teszik. Látjuk, hogy milyen sokan segítenek. Köszönöm minden eddig elindult szerveződésnek, Szalai Krisztának külön is, aki vasárnap Papos községre visz élelmiszert, takarót, tisztálkodószereket a környéken élők adományaiból.

Segítsünk közösen! Minden felajánlás számít!

Vigyázzunk egymásra! Vigyázzunk Budára!

Megosztás:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest
Ezt se hagyd ki

Kapcsolódó cikkek

Szabadság. Szeretem?

Kocsis-M. Brigitta, coach ötleteket ad, hogyan kapcsoljunk ki teljes mértékben a szabadság alatt.